1.4 C
София
четвъртък, ноември 30, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Божана Кацарова развя голотии в „Сървайвър“, в мрежата я попиляха СНИМКА

  Откакто е влязла в „Сървайвър“ готвачката Божана Кацарова е подложена на мощен и на моменти доста унищожителен хейт в социалните мрежи, където потребителите редовно изразяват недоволство от поведението й.
  Претенциите на Кацарова вече все по-често дразнят и останалите участници в екстремния риалити формат. Докъде може да стигне още в провокациите кулинарата и дали няма да обърне всички срещу себе си в шоуто, много скоро ще стане ясно. Още повече, че все по-често залага на всякакви голотии, за да привлече погледите към себе си.

  Божана Кацарова проплака: Останах без коса в „Сървайвър“ СНИМКА
  „И накара зрителите да пият „Деган“ против повръщане“, гласи един от многото доста крайни коментари в мрежата по неин адрес. А в друг директно я наричат „боклук“ заради „евтините опити да прилича погледите“.
  „Противно е това, което показваш всеки път, ти си противна. Мръсна, нагла, груба, проста и пълен простак. Селянка, която цял живот е доила кравите, ще е по-голяма дама от теб. Да не би да си мъж и да си минала операция за промяна на пола?! Иначе тази показна ганьовщина няма как да си я обясним“, не спират с атакуващите коментари зрителите.

  Какви ги върши Божана Кацарова в „Сървайвър“?! Заляха я с невиждан хейт СНИМКИ
   А поне засега Божана съвсем не дава вид на човек, който се притеснява какво изобщо се говори за нея извън пределите на „Сървайвър“. Непукизмът й е изразен до такава степен, че тя все по-често използва вулгарен и циничен език. Докъде ще стигне с всичко това, ще почакаме, ще видим./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ