17.3 C
София
неделя, май 19, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  БЛИЦ TV: Певицата Диона взриви с откровение за аборта, тежка катастрофа и защити Глория

  Певицата Диона показа другото си АЗ в подкаста „Не съм такъв човек“, където разголи душата си и коментира наболели проблеми в обществото. Бившата рапърка и настояща фолк звезда е безкомпромисна в думите си и със сигурност ще има засегнати и обидени. 
  Диона си позволи да коментира скандалите във фолка и последните изказвания на Кали и Сашо Роман срещу Глория, както и критиката на Камелия насочена към по-младата й колежка Ариа. За първи път изпълнител си позволява да бъде толкова подробен и да назове нещата исстинското им име. 

  С водещия Красимир Красимиров певицата си говори за най-голямата драма в живота й – загубата на детето й, както и за наскоро преживяна катастрофа на магистрала ‘Тракия“. 
   
  „Не мога да кажа, че ми е преминало напълно, но гледам на тази ситуация като един голям и болезнен урок, от който съм си взела поуките. Създаването на дете е сериозна крачка. Аз прибързах в тази връзка, тъй като не се познавахме добре с човека, не си знаехме елементарните навици вкъщи. Безотговорно от негова и моя страна и това си даде резултата. Но пък ме направи по-силна, след това психически не мога да се съборя. Това е едно от най-тежките неща, които съм преживяла“, коментира тя. 

  Разговорът навлиза и в темата за любовта при фолкпевиците, за мъжете с пари и защо, според нея, моногамията не присъства в живота ни. Тя е приела изневярата за нещо нормално и твърди, че няма човек, който да не кръшка. 
  „Един мъж, за да има пари и ниво, той има акъл. Няма как глупав човек да завърти пари. И обикновено мъжете на положение не седят да пишат и обиждат в коментари, това е за тези мъже, които не им се получава с жените и не могат да си позволят ментално да впечатлят жена и затова я обиждат. А мъжете на положение директно отиват, заговарят я, примамват си ги и не им е проблем да платят сметката“, допълва Диона, която изненада всички с откровението, че чете Аристотел, Фройд и т.н./show.24-chasa.eu

   

   
   

   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ