10.3 C
София
петък, май 17, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Бившата на Рачков шокира: Преживях две катастрофи една след друга и…

  Има нещо, което бившата приятелка на Димитър Рачков – плеймейтката Анита Димитрова, няма да забрави никога. Признанието идва от самата нея в скорошен подкаст, а реакциите в мрежата тепърва ще взимат ръст.
  „Аз преживях катастрофа. И то две – една след друга, като имам и четири операции на дясната ръка. Това се случва точно на рождения ми ден, преди да навърша 17 години. От 11-годишна карах моторче на село, с татко, а после и сама. Първата катастрофа стана с мотор – той се подхлъзна на пясъка, аз паднах и така се случи.

  Анита призна цялата истина за раздялата с Рачков: Постоянно му…
  Една година не можех да използвам дясната си ръка, съответно в училище, тъй като нямаше как да ме изпитват с тестове, защото нямаше как да пиша, ме изпитваха устно. 
  Цяла година за мен беше мъчение. Ходех постоянно по болници, отделно се подготвях и за изпити за архитект. Ходих на уроци по английски в Пловдив, тъй като там имаше много добра госпожа, която подготвяше конкретно за изпити за Кеймбридж, връща лентата назад тунингованата блондинка, която изглежда, че вече го е надживяла, но и си има едно на ум.

  „Бях с бинт на ръката, който залепваше за раната. И ми казваха всеки ден да слагам по три чаши спирт. Същото това момче, което аз тогаав защитих, упорито се пробваше да влезе в компанията на готините момчета. Накрая, в 11-ти клас му се получи. Та същото това момче, на което помогнах в 8-ми клас, един вторник, когато се връщах от Пловдив с рейса, ми създаде голям проблем.
  Още бях в рейса, когато ми звъни моята най-добра приятелка, която сега е и моя шаферка с думите: „Анче, ако знаеш какво се случи… Ти беше главната тема на разговор в часа на класа.“ Той бил казал, че аз всеки ден идвам пияна на училище, миришела съм на ракия и той не можел да ме понася. Затова слагал маска на лицето, за да му е поносимо да е с мен в една стая. Както правили и други, а аз се чудех защо са с маски?!

  Аз от малка посещавам психолог. Минавала съм през различни психологически състояния, с които съм се борила и до ден-днешен се боря. Ако мога да върна времето назад обаче, не бих променила нищо. Преди си мислех, че чувствителността ми е слабост, сега мисля, че е сила. И не, не бих променила нищо“, категоричен е Етиен Леви. А за да завърши така, както и започна, тя сподели за една кауза, която е насочена към малките деца. 
  „Дълги години се борих с булимия, после с анорексия. От 7 години съм добре, но точно толкова се борих с това. Много са ми се подигравали. Започнах да гледам на външния си вид като на нещо много важно. Досега съм така, но Митко ми помогна. Докато бяхме заедно той уби голяма част от суетата ми, за да живея по-леко. Не знам как го направи, но ми помогна“, завърши по този въпрос блондинката./show.24-chasa.eu

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ