29.8 C
София
неделя, юни 9, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Бащата на Надежда от „Ергенът“ се оказа крупен бизнесмен, а брат ѝ…

  Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в последния сезон на „Ергенът“, се оказа богат бизнесмен с много голям житейски грях, защото е зарязал детето си. А новината за блондинката определено разтърси последователите й в социалните мрежи.
  Любопитна подробност, която нямаше как да убегне от погледите на най-бдителните фенове на риалити звездата, бе, че наскоро тя публикува в профила си любопитен кадър, който обаче бързо след това изтри, явно осъзнала, че ще повлече след себе си доста разяснения, обяснения и коментари.

  Зарязаха хубавата Елена от „Ергенът“ на сватбата и тя веднага…
  Поводът бе рождения ден на нейния баща Диан Вишев навръх Гергьовден.
  Вишев върти хотели и заведения на Цигов чарк, както и по южното ни Черноморие, и както става ясно – е доста заможен. Четирите му фирми работят още в сферата на внос-износа, дизайна, спедиторската дейност. На фотоса, който Надежда първо качи, а после изтри, Вишев е с огромен златен ланец и широка усмивка, но явно не са много за усмивка отношенията баща – дъщеря.

  Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът“ по принуда
  Самата Надежда призна още по време на участието си в „Ергенът“, че баща й ги изоставил, когато е била още малка и почти не се интересувал от нея и от майка й.

  „Впоследствие леко затоплихме отношенията си, но това се случи неотдавна и да си призная, не мога да го почувствам близък. По-скоро общуваме формално, когато се наложи, по празници и прочие“, обяснява блондинката.
  Бащата на риалити звездата живее с по-млада жена, по-малка дори и от самата Надежда, която има и брат Дейвид, който също помага в семейния бизнес на таткото, предлагайки луксозни имоти в Цигов чарк. Той пък е кандидат за депутат от партията на Иван Гешев „Граждански блок“ в Пазарджик под номер 8, пише „Хотнюз“./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ