18.8 C
София
четвъртък, юли 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Бърз тест с пръстени побърка всички СНИМКИ

  Изборът на бижута може да разкрие много за личността на жената, която ги носи. Сега от show.24-chasa.eu ще поговорим най-вече за пръстените. 
  Преди време от show.24-chasa.eu споделихме, че ако докоснете лицето си с пръстен ще научите дали ви грози страшна болест. Малко преди това стана ясно къде трябва да носите пръстените, за да не съсипете живота си.

  Сега обаче от show.24-chasa.eu попаднахме на много интересен тест. Всичко, което трябва да направите е да изберете един от шестте пръстена и ще научите как мъжете ви възприемат.
  Ето ги и пръстените! Изберете един от тях!
  Ето какво разкрива изборът на пръстен за вас като жена:

  Пръстен № 1
  Изборът на първия пръстен показва, че сте много изтънчена и чувствителна натура. Мъжете ви възприемат като крехка жена, това ги кара да искат да проявяват повишена загриженост към вас.

  Пръстен № 2
  Ако сте избрали втория пръстен, значи сте жена, която много се обича и глези. Мъжете са сигурни, че сте готови да похарчите последните си пари, за да се харесате и да изглеждате още по-добре.

  Пръстен № 3

  Изборът на третия пръстен показва, че имате много лек и весел характер. С вас никога не е скучно, мъжете ви възприемат като харизматична и интересна жена, която винаги е в състояние да ги развесели.

  Пръстен № 4

  Ако сте избрали четвъртия пръстен, значи сте свободолюбива и весела жена. Мъжете са привлечени от вас, защото за тях вие сте въплъщение на нов и пъстър живот.

  Пръстен № 5

  Изборът на петия пръстен подсказва, че сте мистериозна жена. За мъжете често е трудно да ви разберат, но те са привлечени именно от вашата мистерия.

  Пръстен № 6

  Ако изберете шестия пръстен, значи сте оригинална и креативна жена. Така ви виждат мъжете. Те са сигурни, че не можете да бъдете изненадани от червени рози и вечеря в ресторант, така че те трябва да измислят оригинални изненади за вас. Това е единственият начин да спечелят сърцето ви. / show.24-chasa.eu

  Харесайте show.24-chasa.eu и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ