6.8 C
София
понеделник, април 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Азис взриви Ваня Щерева с това признание: Майка ми ме е… ВИДЕО

  Азис може и да не говори често за личния си живот, но затова пък, когато реши да го направи, бива коментиран дълго след това в социалните мрежи.
  Кралят на поп фолк у нас, както не без основание е наричан от години изпълнителят, направи неочаквани признания пред Ваня Щерева в подкаста й „Наобратно“ и за първи път реши да повдигне завесата за доста щури и ексцентрични истории, в които е бил активен участник, разбира се.

  Ваня Щерева с нови разкрития за Диана Димитрова СНИМКА
  „Както обикновено, той е непредвидим. Няма да отиде някъде, където гледат милиони, но ще дойде при моите 20 хиляди. Зарадва ме много, когато се съгласи да си говорим в моя начинаещ и неиздържан технически подкаст, защото харесва съдържанието му. А съдържанието винаги е спонтанно. Няма намислени теми и въпроси. Само той си беше измислил да ме изненада като ми подари нещо, което нямам. Благодаря ти“, споделя актрисата и водещ.
  Азис показа СНИМКА на брат си, всички онемяха от вида му

  За първи път Азис е до болка откровен за майка си, на която е благодарен за много неща в живота. Фолкпевецът разкри и каква е точно сестра му, която се оказва коренно различна по характер от него.
  „Майка ми е много умна, много мъдра… Женска енергия много хубава има тя. Сестра ми е нищо общо с мен. Чувството за хумор – ок. Много чувствителна – много ни е готино, но е срамежлива, притеснителна. Няма да си поиска чаша вода, няма да бръкне в хладилника… Аз, ако съм, ще си поискам – едно залче да хапна, пък те, хората, ще сложат…“.

  Азис показа бебето ПЪРВА СНИМКА

  „Майка ни ни е възпитала по два коренно различни начина и двамата. Мен ме е възпитала да оцелявам, да се боря, а нея – на нищо! Единствено да готви, да чисти – тези, домакинските неща“, разказва още хитовият певец./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ