27.8 C
София
събота, септември 23, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Азис призна: Изпуснах много, докато се превръщах във… ВИДЕО

  „Изпуснах много, докато се превръщах в най-разпознавания българин в света. Пропуснах любови, емоции, изчете животът около мен, докато се осъзная. Аз просто имах амбицията да се утвърдя в музиката.“ Това призна в „Тази събота и неделя“ фолкпевецът Азис.
  За сравнение той дава броя гледания в YouTube на неговия хит „Сен Тропе“ и хита „Like a Virgin“ на Мадона. Резултатите са категорични – 115 милиона на 142 милиона за нашето момче. И добави, че въпреки всичко има голям комплекс, свързан с мястото, където се е родил.

  Азис направи изненадващо признание за Галена СНИМКА
  „Срам ме е като кажа, че съм от България в чужбина и хората правят крачка назад. Там имат ужасна представа за страната ни“, заяви Азис пред Петя Дикова. И добави, че се е чувствал нежелан и неразбран заради произхода си. А една от най-големите му мечти е цялото му творчество да е било по-холивудски направено.
  „Съжалявам, че не съм там. Сигурно щях да имам зависимости, но бих го приел, стига да съм там“. Азис определи цената, която е платил за успеха, като твърде висока.

  Азис изпепели фенките: Остана по достойнство СНИМКА 18+
  „Несъизмеримо е това, което дадох. Да, получих милиони аплодисменти, но хората не знаят какво дадох. Аз нямам свободата да ходя спокойно по улиците, всички искат да говорят с мен. Не успях да респектирам хората така, както си представях“, каза още звездата и разказа как пътя към успеха е била главната му цел.

  „Исках всички да знаят колко добре пея. А баща ми казваше, че съм некадърен и неделикатен певец. А той беше невероятен музикант… Баща ми се обади и каза, че съм най-добрият певец в света и аз разбрах, че така съм постигнал всичко в музиката“, сподели още той, определяйки това за най-важното признание в живота си.
  В края на интервюто, Азис каза, че и в живота има на кого да казва „хабиби“, защото има 3 деца, освен това обожава бебета и кучета. Колкото до жените:

  „Нито една жена на този свят не е състояние да изтрие от съзнанието ми, че мъжът е съвършеното човешко същество. Не мисля, че има жена, която може да ме накара да търча след нея, да плащам сметките и да я обслужвам и накрая да е недоволна и сърдита. Това е обобщен образ на жената. Те имат нужди, които трябва да бъдат покривани“./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ