19 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Азарей предупреди за фундаментални и необратими промени

  Звездна прогноза направи астрологът Азарей. Ето какво пише той в личния си фейсбук профил:
  ПЛУТОН ВЪВ ВОДОЛЕЙ

  От 23.3.2023 17:24 до януари 2044 г.
  Ключът към необходимата трансформация в желанията, надеждите и приятелствата

  Периодът е характерен с трансформация на личните цели и перспективи.
  Може да възникне дружба с могъщи, влиятелнии хора или въвличане в окултна, дори тайна дружба, групи или организации. Тенденция за по-емоционално прекъсване на стари приятелства и групови връзки и установяване на нови. Вие и приятелите ви може да оказвате един на друг мощно влияние, водещо до трансформация.

  Присъщо за периода е желанието да се реформира, преобразува или в краен случай да се напусне или разруши съществуващия социален ред.

  Ще съществува мотивация да се развива по-задълбочен интерес към наука, нови технологии, метафизика, парапсихология. Дават се възможности за субсидиране на научни разработки. Ще наблюдаваме опити за въздействие, водещо до промяна на характера на приятели. Ще има условия за борба за власт в групи или организации.
  Ще дефинираме скрити намерения и ще изживяваме на вътрешен план емоции и грижи. Не е изключена възможността за приобщаване към сдружения или групи, занимаващи се с духовни и тайнствени въпроси.

  Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com
   

  Политическото преориентиране ще доведе до скъсване на стари държавни и политически приятелства. Социалната политика ще се радва на внимание и успех.
  Плутон указва методът, по който навлизат фундаменталните и необратими промени в човешкия живот.

  Влиянието на планетата ни дава способността да наблюдаваме съзнателно и да избираме център на нашето внимание, събирайки мислите си, за да разберем подсъзнателните си подбуди.

  Плутон представлява принципът, който идва зад пределите на разума: принципът на съзнатото осъзнаване.

  Плутон управлява също и процесите на рециклиране.

  Той управлява парите на другите и общите ресурси.

  Чрез концентрация, преследвайки една цел, която Плутон прави възможна, духовните сили се фокусират.

  Хората ще изразяват трансформиращата сила на своята воля чрез приятелство, работа и обединение в групи, алтруизъм и закрила.

  Времето ще роди усещания за проницателни интелектуални способности и таланти в литературата и в социалната сфера. Възможна е и проява на фанатична привързаност към интелектуално създадени норми и установени идеологии.

  Могат да се наблюдават безжалостни и решителни прояви в условия, изискващи широкомащабни цивилизационни промени.

  Ще бъдат предизвикани големи промени и преобразования по лична инициатива.

  Плутон е пребивавал във Водолей през периода 1777-1799 г. Той е знаков за групови събития, интуитивно духовно развитие и човечност. В Америка това е периодът на войната за независимост. Била е приета Декларацията за независимостта и Конституцията на САЩ, а Джордж Вашингтон и Томас Джеферсън са станали президенти. По същото време бушува и Френската революция – борба за политическа свобода, въстание на масите срещу диктаторския режим.

  Предстоящият транзит на Плутон в знака Водолей ще даде сензационни научни открития и побратимяване в цял свят, което ще ни даде идея и усещане за ерата на Водолея.

  Реформистки стремежи за дружба и групови обединения. При добри влияния мотивите на хората ще са чисти, приятелски настроени и ще се привличат силно в групи, които ще се стремят да постигнат високи хуманни и научни цели. Важно е да се уважават нормалните права на другите, да си сътрудничим и да работим творчески в екип. У някои хора може да се появи увлечение към тайни организации или да създадат тайни приятелства. Гениални постижения в науката ще бъдат постигнати, когато се използва нестандартно интуитивно възприемане на условия и явления. При напрегнатите състояния на планетата ще бъдем свидетели на резки сривове и финансови загуби, поради недалновидност и екстравагантно поведение на политици и финансисти, описано накратко с думата алчност.

  Плутон действа динамично и новаторски. Той дърпа юздите на властта и на равновесието между противоположностите. Плутон е носителят на висша справедливост. В негативен план той създава условия за политически заговори, за финансови фалшификации и за фанатични религиозни течения. Играе първостепенна роля във външната и вътрешна политика на държавите.

  Той трансформира и подмладява.

  АЗАРЕЙ, 2023


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ