21.8 C
София
неделя, април 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Атанас Лазаров стана PR на 2024-та СНИМКИ

  Преди броени дни се проведе бляскавата церемония по връчване на юбилейните 30 награди за мода шоу и бизнес – София, организирани от дизайнера и шоумен Красимир Недялков.
  На събитието бяха отличени куп родни знаменитости, сред които и PR-ът на звездите Атанас Лазаров, който грабна поредното си признание. Лазаров се превърна в най-успешният PR у нас, като преди да вземе тази награда, той бе отличен и за „PR на десетилетието“.

  Отскоро Атанас Лазаров пребивава успешно и на музикалната сцена, където си партнира с Галя Георгиева. Двамата създадоха „Дует с кауза“, която има за цел да помага. Наско и Галя държат много да са полезни и да информират хората за репродуктивните проблеми, като се борят успоредно с това и за повече българска музика в национален ефир.   На последното турне „Дует с кауза“ заедно с легендарните група „Спринт“, „Хоризонт“ и Краси Недялков, бяха посрещани радушно във всички градове на България. 

  Атанас Лазаров се занимава с ПР вече близо 20 години, като сред популярните му клиенти се открояват имената на Енджи Касабие, Благой Георгиев, Андреа и много други.
  Освен с публичните комуникации, концерти и турнета обаче, Лазаров е автор и тв продуцент и на екзотичното травел шоу „Дестинации“, чийто проект пуска съвсем скоро с нов екип, нови вдъхновяващи идеи за пътувания по света./show.24-chasa.eu

   
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ