18.2 C
София
събота, юли 6, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Астро: Време за активност, но самият ден е изпълнен с опасности
  Луната е в знак Рак до 22:30ч на 9 юни.

  Когато Луната преминава в знак Рак, тя се намира в собствения си дом, което прави работата с подсъзнанието по-активна. Домът, семейството, това, което ви принадлежи и обичате, е това, на което ще се посветите днес, докато Луната е в този знак. Този ден ще е характерен с много емоции, силни инстинкти, но и с голяма изразителност. Повишава се чувствителността, ставаме възприемчиви към различните влияния и по-раними. Това е време за проявлението на тези чувства, които човек отдавна е потискал в себе си. Сега лесно се поддаваме на бързите емоционални реакции, дълбоко се впечатляваме от някои сантиментални моменти от книги, филми. Засилва се интуицията. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции.
  Какво може да правите? Посветете време на семейството си, погрижете се за хора, които се нуждаят от помощта ви, вършете домакинска работа, направете мокро почистване, ангажирайте се с творчество – то може да бъде много емоционално и интуитивно сега. А може да ви се иска само да си похапвате от време на време и да спите. Обстановката е спокойна, сънлива и може да ви обхване мързел.

  Новите връзки, които започват днес, е логично да имат дълбочина и съдържание, но ще се характеризират с нестабилност и възходи и падения. По-благоприятен е денят днес за водните знаци (Рак, Скорпион, Риби) и земните знаци (Телец, Дева) и по-напрегнат ще е за Овен, Везни, Козирог.
  Уязвими области са млечните жлези, ребрата, диафрагмата, областта на черен дроб и жлъчка, стомаха и дванайсетопръстникът.

  Лунен календар: 3 лунен ден от 06:59ч на 8 юни до 08:05ч на 9 юни
  Този ден се характеризира със силен прилив на енергия, която Луната започва да дава на земната природа. Идва времето на активността, прилив на жизненост, но самият ден е изпълнен с много опасности. Лунния сърп вече започва да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности и се старайте да не ги изпуснете.

  Това е денят на астралната борба, когато е настъпило времето да изчистите своя астрал, да се освободите от негативните емоции. Време е за действия. Пасивността в този ден е опасна. Пасивният човек ще бъде победен и може да бъде наранен – ​​както физически, така и психически. На този ден агресията витае във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака от астрални същества или хора. Възможно е да има сривове в астралното тяло. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте сред жертвите. В противен случай, тъй като този ден е свързан с центъра на гърлото и Вишудха чакрата, може да се появи астма или бронхиално заболяване. Вътрешната енергия на тялото в този ден е особено силна, ще имате достатъчно сили за самозащита и за всичко.

  Препоръчително е да си направите голямо, интензивно физическо натоварване в този ден, в противен случай цялата натрупана и неизползвана енергия ще се „вкисне” отвътре и това ще бъде вредно, а вътрешните органи могат да пострадат. Добре е да се правят упражнения за подобряване на подвижността на ставите. Проблеми със ставите говорят за застой на астрална енергия. Препоръчват се физически упражнения, свързани с работата на ставите, като се знае, че във всяка става има чакра.
  Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства.  Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.

  Секс – Добър ден за секс, не го пропускайте. Опитайте да правите любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново. В древните трактати се препоръчва в този лунен ден да опитате най-необичайните позиции, тъй като това ще ви помогне да усилите взаимните си усещания и да доведе до продължителен оргазъм.

  Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

  Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

  източник: novini.bg

  Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

  Благодарим Ви! 

  Последвайте ни във Facebook


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ