27.6 C
София
четвъртък, юли 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Астро: Не пропускайте шанса си и действайте, ако видите добра възможност

  pixabay.com
  Луната е в знак Близнаци до 15:42ч на 7 юни

  Може да има известна емоционална умора и намалена активност. Препоръчително е да избягвате големи планове и сложни задачи, тъй като могат да възникнат пречки. Хората са прекалено податливи на влияния, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Важно е да обърнете внимание на вътрешните си нужди и да си осигурите почивка. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете.
  Луната ще прекара няколко минути на празен ход от 15:17ч до 15:42ч., но в тях не предприемайте нищо важно.

  В 15:42ч Луната преминава във водния знак Рак, където ще остане до 22:30ч на 9 юни.
  Повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора в дните на Рак се чувстват тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще искате да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и да се отпуснете. Поведението ни става малко неконтролирано и необичайно. Вътрешните преживявания стават много по-важни от външните събития.

  Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.
  Лунен календар: 2 лунен ден от 06:00ч на 7 юни до 06:59ч на 8 юни

  Символът на 2-ия лунен ден е рогът на изобилието, така че не пропускайте шанса си и действайте, ако видите добра възможност. Даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм.

  Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия.
  Днес избягвайте негативни мисли и емоции, както и конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

  Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

  Да се внимава с приема на лекарства и алкохол. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

  Втори лунен ден е празник за секса. Най-доброто време за изпробване на нови сексуални техники, любовни игри, нови пози. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, нещо вълнуващо.

  Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

  източник: novini.bg

  Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

  Благодарим Ви! 

  Последвайте ни във Facebook


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ