13 C
София
четвъртък, май 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Анита призна цялата истина за раздялата с Рачков: Постоянно му…

  „Всеки, който ни познава, ще потвърди как не спирах да мрънкам на Митко, че не изкарвам пари. Исках да си намеря работа. Никога не съм се чувствала добре от факта, че ми е давал пари.“ Това споделя бившата половинка на Димитър Рачков – Анита Димитрова в скорошно интервю за подкаста NAYcast.
  Блондинката, която наскоро обяви годеж и показа с какво вълнение е казала „ДА“ на новия си любим, призна цялата истина за отношенията си с комика, за която дълго се спекулираше как ли не.

  Рачков онемя, Анита показа годеж по холивудски с новия ВИДЕО
  „Дълго време се спекулираше с това, но най-накрая дойде време да разкрия истината. Не можех да стоя в мълчание повече“, споделя Анита. По думите й с Рачков са имали много чиста и истинска любов, но поради несходство в характерите след повече от 3 години взимат взаимното решение да се разделят.
  „Имаше няколко казуса, по които така и не успяхме да стигнем до консенсус и да бъдем на едно мнение. Искахме различни неща от живота и разбрахме, че вече не гледаме в една посока“, сподели Анита, но не пожела да конкретизира какви са били тези казуси.

  Още когато бяха заедно обаче, техни близки разкриваха, че блондинката е искала дете, докато Рачков категорично отказвал да има повече наследници.
  Ето в какъв лукс живее Анита на Рачков с новото си милионерско гадже СНИМКИ

  Колкото до финансовата част, Анита разкрива, че се е чувствала неудобно да взима пари от водещия. Тя обаче не можела да открие подходящата работа за себе си и се налагало той да я издържа.
  Красавицата не уточнява за какви суми става въпрос, но съдейки по стандарта на живот, който водеше, със сигурност водещият се е изръсвал над 3 бона на месец. Вероятно много повече сега й дава новият й мъж Ник Стемпер. Самата тя обаче все пак пояснява за парите: „Предпочитам да ги вложим в бизнес или друго. Постоянно ми купува маркови дрехи, бижута…“.

  Най-скъпият подарък от бизнесмена е годежният пръстен, който й подарява в края на миналата година – едва няколко месеца след като се запознават. Бърза ще бъде и сватбата – точно след 3 дни на 11 април. Скорошната дата се наложила, за да може да се задвижат документите по кандидатстване за американска виза./show.24-chasa.eu

   

   

   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ