15 C
София
петък, септември 22, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Адски кулинарни кошмари за шеф Манчев, той взима кардинално решение

  Следващата седмица „Черешката на тортата“ се превръща в кулинарна арена за петима от най-любимите участници в петия сезон на Hell’s Kitchen България.
  Големият победител в най-горещото кулинарно шоу Станислав Иванов, завършилата на второ място Виолета Стоянова, врачанското чудо Цветомира Стоянова, шампионката по влизане в спорове и месенето на хлябове Наталия Ганчева и варненецът с огромно чувство за хумор Виктор Ковачев този път ще се борят за одобрението не на шеф Виктор Ангелов, а на шеф Иван Манчев.

  Шеф Манчев: Ще кажа истината за алкохола
  Наталия Ганчева ще открие надпреварата с традиционно меню и грандиозно посрещане по български в понеделник. Атрактивната собственичка на пекарна отново ще покаже, че крехката й визия няма общо с твърдия й характер. Наталия ще заложи на традиционни български ястия, като специално място в менюто й ще заеме погача по рецепта на баба й. Времето ще се превърне в най-големия враг на домакинята и притеснението ще я накара да допусне грешки. 
  Шеф Манчев се хвана за главата, тази известна силиконка го побърка

  След Наталия талантливата Виолета Стоянова ще предложи артистичност и много уют. Заелата почетното второ място участничка в Hell’s Kitchen е избрала пасторална локация в китно рилско село, за да поднесе любими рецепти.
  Вили държи да потопи останалите в домашна атмосфера, затова ще извика очарователно подкрепление в лицето на дъщеря си. Менюто ще бъде цветно и балансирано, изборът на продукти за основното ястие пък ще впечатли всички. Но дали това ще й бъде достатъчно, за да откаже от врачанската ракия Цвети и какъв естествен завой ще поемат разговорите на масата, ще разберете още във вторник.

  А в сряда в кухнята ще стане още по-горещо, защото тогава там влиза победителят в сезон 5 на Hell’s Kitchen Станислав Иванов. Амбициозният сладкар от Перник ще се фокусира върху три вкуса – сладко, солено и кисело.
  Перфекционизмът и страстта ще струят от всеки елемент на вечерята му – питки брьош, хрупкави листа и впечатляващ десерт, са само част от изкушенията, с които Станислав ще покаже, че е готов за нова победа. 

  Ориентът идва на една ръка разстояние с Виктор Ковачев в четвъртък, а усмихнатият домакин ще представи себе си с традиционна турска кухня, включваща ястия като мерджемек чорба, чобан салата, чилингир софра и катмер. Само че ще успее и да ядоса неподозирано шеф Манчев…

  Страшен гаф в „Черешката на тортата“, зрителите са в ступор

  В петък Враца ще се превърне в столица на кулинарията, защото тогава младата надежда Цветомира Стоянова няма да изневери на автентичната си същност и ще предложи местно меню според своите собствени разбирания. Тя ще поднесе няколко разядки, шопска салата по врачански, гювечета и сладък салам. И ще докара до сълзи останалите участници със своите разкази, ще разкрие защо мъжете избягват врачанките, но някои от въпросите за любовния й живот ще я притеснят./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ