13.2 C
София
вторник, април 30, 2024
ОЩЕ

    ПРОЧЕТИ

    Знаете ли за какво случи третото отделение на пералнята





    Всяка пералня има чекмедже, а в него има отделение за прах или течен перилен препарат, такова за омекотител, но и още едно отделение – трето. 




    Това третото не е напразно, а има своето предназначение.

    Този трик за почистване на фурната спестява време и усилия




    Много от нас обаче цял живот използват пералнята си машина, без да знаят дори какво точно се слага в третото отделение. Това е уред, който присъства във всяко едно домакинство и се използва поне веднъж седмично.

    Но за какво точно е третото отделение?




    А именно отделенията са обозначени със символите I, II и цвете или буквите L и R. Цветето или буквата R е върху отделението, където поставяме омекотителя, а символите I и II и буквата L са върху отделенията, където поставяме препарата за пране.

    За да знаете предназначението на трите части, трябва да прочетете инструкциите, в които всичко е обяснено подробно след закупуването на пералнята. 




    Накратко, третият раздел, обикновено маркиран със символа I, се попълва, когато искате да използвате програма, която включва предпране, което се използва за почистване на силно замърсено пране.

    Така че, ако искате вашата пералня да извършва и предпране, напълнете и трите отделения в чекмеджето. Поставете в тях препарат за пране по ваш избор. /show.24-chasa.eu

    Харесайте show.24-chasa.eu и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!




    Блиц




    Филми онлайн без реклами

    ПОСЛЕДНО

    НЕ ПРОПУСКАЙ