8.2 C
София
понеделник, април 29, 2024
ОЩЕ

    ПРОЧЕТИ

    Ето ка Би Ти Ви се оправдава за провала със „Сървайвър“





    Зрители измислиха прозвище за злополучния седми сезон на „Сървайвър”. Фенове на оригиналния формат наричат актуалната модификация „Срамвайвър”, убедени, че изданието е срам и хората, които го снимат, и за телевизията, която го излъчва, пише Уикенд.




    Райтингът продължава да е катастрофален, коментарите на официалните страници в социалните мрежи – обидни, а под публикациите на риалитито вече все по-често се обсъждат програмите на конкуренцията. В неделя например обект на коментари бяха имитациите в шоуто „Като две капки вода” на Нова телевизия. Хората споделиха, че гледат „Капките”, а страницата на „Сървайвър” следят по навик. Преди това обсъждаха участието на Краси Радков в „Един за друг”.

    От Би Ти Ви вече се чудят как да оправдават провала си и как да убедят хората, че провалът всъщност е успех. В неделя при Петя Дикова поканиха двете отпаднали от състезанието в Доминикана участнички – Стефани и Златомира, за да кажат, че предаването сега било много по-разчупено в сравнение с предишните сезони, а игрите били много по-интензивни. После включиха журналиста Емил Спахийски, който според водещата бил енциклопедия по „Сървайвър”, за да каже колко е хубав новият сезон. След като уточни, че има и по-запознати с риалитито от него, той каза, че по света имало различни модификации на формата, включително такива, в които игрите се излъчват с часове. Това всъщност е една от основните критики към сезон 7 – че прекалено дълго излъчват монотонните игри, от което става скучно, и че епизодите са твърде дълги – по 3 часа. Спахийски каза, че в някои държави епизодите продължават и по 4 часа.




    След това му беше зададен въпрос дали Ваня Джаферович, срещу когото аудиторията роптае, е добър водещ. Той отговори, че е много добър водещ и че Владо Карамазов също бил недолюбван от зрителите, когато за първи път стъпил в риалитито. Но после станал суперзвезда. Това очевидно трябваше да убеди хората, че епизодите, които не са им интересни, всъщност са си много хубави.

    Папарак








    Филми онлайн без реклами

    ПОСЛЕДНО

    НЕ ПРОПУСКАЙ