8.9 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  61-годишната Илиана Раева брои годините на Неделя Щонова в „Денсинг старс“ и..

  Една от най-взискателните членове на съдиите в „Денсинг старс“ – Илиана Раева, се фиксира сериозно върху годините на д-р Неделя Щонова, както стана ясно по време на последния епизод на танцовото шоу.
  Бившата състезателка по художествена гимнастика дебело подчерта възрастта на невроложката, която изпълни фамозна румба с Наско Месечков, направи зашеметяващи шпагати и стана № 1 в класацията на журито и зрителите.

  Видя се дупето на Неделя Щонова в „Денсинг старс“ СНИМКИ 18+
  „Ти си едно момиче на 53 години!“, възкликна в края на танца Илиана, която скоро навърши 61.
  Въпреки че прозвучаха като комплимент, думите й не бяха посрещнати възторжено от всички зрители.

  Наско Месечков призна пред БЛИЦ: Имам счупена костица, а шамара от д-р Щонова беше…
  „Раева може ли да спре да напомня възрастта на д-р Щонова?! Що за липса на такт? Ако й се говори за възраст, да напомня своята“, разлюти се фенка на предаването. Според друга обаче, точно този подход прави услуга на д-р Щонова, защото така само затвърждава вече видимото – че тя не само, че по нищо не отстъпва на по-младите на дансинга, но дори и ги води сериозно с майсторлък.

  Самата д-р Щонова посрешна коментарите на съдиите с обичайната си лъчезарна усмивка. А за да се подготвят перфектно за плавната румба и да предотвратят всяка възможна грешка на дансинга, тя и Наско репетираха в басейн, като танцьорът рязко потапяше и вадеше партньорката си от водата. Старанието им беше оценено високо.

  „Неделя, ти си богиня!“, не сдържа възторга си след румбата и Галена Великова./show.24-chasa.eu
   

   

   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ