26.8 C
София
петък, юли 12, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  3 зловещи знака, че скоро ще ви връхлети голяма беда

  Народните поверия и суеверия отразяват голям брой вярвания и предсказания, свързани със здравето и смъртта.
  Много хора вярват, че ако някой защитени атрибут – кръст или талисман – се счупи, това означава, че скоро ще се случи нещо лошо в живота им.  

  Кои са зловещите признаци, които показват предстояща беда или сериозно заболяване? Трябва ли да им вярвате и как да се предпазите разкрива екстрасенсът и астролог Аделина Блекмун.
  „Най-просто казано, мислейки, че скъсаната верижка е лош знак, вие сами се програмирате за нещо лошо“, казва експертът.

  Екстрасенс: 7 признака, че сте омагьосани! Свалете проклятието като направите тези 5 неща
  „Когато мисли за нещо, човек сам го привлича в живота си и този закон винаги работи“, добавя тя.

  Пръстенът се е спукал – каква е поличбата?

  Първо, всеки физически обект може да се счупи, да се изгуби или да стане неизползваем. Дори иконите, когато остареят и вече не се използват, се изгарят по определени правила.
  „Осветен пръстен или кръст, ако се счупи, трябва да се отнесе в храма, да се зарови в земята на уединено място или да се съхранява в отделна кутия у дома“, казва Блекмун.

  „Второ, важно е да запомните, че физическият обект сам по себе си не е свят. Такава е вашата вяра. Ако суеверието е по-силно от вярата, вие ще продължите да предизвиквате беди, като мислите за лоши поличби“, добавя тя. 

  Лошо ли е, ако верижката с кръстче се скъса?

  Ако погледнете всички поверия, може да видите, че понякога те тълкуват едно и също събитие по различни начини. Така че скъсаната верижка може да бъде, от една страна, знак за заболяване, а от друга – символ на изход от трудна ситуация, „порочен кръг“. 
  И в двата случая това може да е вярно, всичко ще зависи от това в какво вярвате. Не се програмирайте за лоши неща.

  „Ако подобни събития трябва да се тълкуват по някакъв начин, то е само като причина да спрете и да се запитате: „Правя ли всичко правилно? Има ли нещо в живота ми, което трябва да се коригира точно сега?““, казва екстрасенсът.

  Лош знак ли е ако свещта запалена за ваше здраве, веднага изгасне?

  Има куп народни поверия, че ако това се случи, нещо лошо ще се случи съвсем скоро: смърт, сериозно заболяване, лоша серия или някакъв друг проблем.

  Бърз тест разкрива бъдещето ви за минута

  За бъдещи проблеми говори и счупено или внезапно пукнало се огледало. Това често се свързва с нещастие или смърт. 

  Според народните поверия почукването на вратата през нощта може да се тълкува като предвестник на лоши новини. Ако нещо падне от ръцете ви или от масата, това също може да се приеме като лош знак.

  И, разбира се, най-популярното суеверие, според което спрелият часовник е предвестник на неминуема смърт.  

  Някои християни смятат за лош знак факта, че запалена за здраве свещ в църквата е изгаснала веднага. Те виждат това като знак за предстоящо влошаване на здравето или дори сигнал от висши сили, че пътят към другия свят скоро ще се отвори. Но дали е така?

  Ако една свещ изгасне, това може да се дължи на различни фактори като течение, неправилно поставяне на свещта, качество на восъка, фитила и други.

  Не е нужно да се плашите! Опитайте отново да запалите свещичката, но този път се фокусирайте върху положителните мисли и намерения. /show.24-chasa.eu

  Харесайте show.24-chasa.eu и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ