2.7 C
София
четвъртък, март 23, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Зодиакални знаци и нумерология: кои числа могат да ви дадат късмет

  Според законите на нумерологията всеки от нас има свое собствено число на талисман. Експерти в тази област обединиха усилията си с астролози, за да разберат кое число покровителства всеки от зодиите. Сега ще знаете вашия личен талисман за късмет.
  Очевидният въпрос е как да използваме силата на числата. Не е трудно. За да направите това, достатъчно е да носите дрехи с изображение на номер на талисман или просто да го напишете на лист хартия, да сгънете листа и да го носите със себе си в джоба си. Можете също така да нарисувате номера върху тялото, което също е чудесен начин да се възползвате от цялата му сила.

  Овен

  Основният талисман и частичен амулет на Овен е числото 4. Факт е, че тези хора почти винаги имат жажда за излишъци. Те бързат твърде много, работят много, стремят се да бъдат най-добрите и т.н. Четворката ги успокоява със силата на четирите елемента, хармонизира съзнанието на Овен и им помага да станат по-премерени, стабилни.
  прасец

  Основният покровител на Телеца е числото 8. Това е най-силният магнит за парите, успеха и изобщо всяко материално богатство. Тези хора често дават приоритет на работата, финансите и делата. Поради тази причина те трябва да използват поддръжката на този номер. Осем е най-добрият помощник за тези, които искат да вървят напред и да забогатеят.

  Близнаци

  Близнаците се нуждаят от постоянно духовно развитие, но често забравят за това. Числото 3 ще помогне за отстраняването на този проблем. Това е най-добрият им талисман, който им дава вяра в най-доброто, а също така им помага да намерят обяснение за най-странните и непредвидими събития в живота.
  Рак

  Раците трябва да изберат за талисман числото 7. Седем е най-силният източник на късмет и оптимизъм. Като се има предвид, че Раците често рискуват, помощта на числото Седем определено ще им бъде от полза. Това число е особено полезно в общуването и любовта, защото Раците не знаят как да разбират хората.

  лъв

  Лъвовете трябва да потърсят помощ от числото 1. Единицата помага за изграждането на взаимоотношения с другите, което е жизненоважно за Лъвовете, защото те често си създават врагове. Устройството помага да се намерят компромиси и да се изградят взаимоотношения, така че хората да са по-малко склонни да започнат да проявяват агресия.
  зодия Дева

  Девите често се тревожат за дреболии, така че Четворката е най-добрият им помощник. Това число поражда в нас спокойствие, което понякога толкова много липсва на хората от този знак. Девите са нервни за дреболии и често се навиват, а числото 4 може да им помогне да поправят това.

  Везни

  При Везните основен покровител е числото 6. Шестицата има благоприятен ефект върху интуицията на тези хора, която и без това е доста силна. Също така, шестицата повишава креативността, от която Везните се нуждаят като въздух. Това е най-доброто число за тях, тъй като помага на хората от този знак да вземат важни решения по-ефективно.

  скорпион

  Числото 3 е най-подходящо за Скорпионите, тъй като им помага да се борят с ревността, а също така показва правилния път в живота. Друго число 3 със своята енергия прави Скорпионите по-малко време да мислят за негативното минало. Кара ги да се фокусират върху добрите неща.
  Стрелец

  Астролозите Стрелци силно препоръчват да не се фокусирате върху едно нещо в живота. Тези хора често се впускат стремглаво в любовта или работата, напълно забравяйки за всичко останало. Числото 5 ще им помогне да останат активни във всички сфери на живота и да не се уморяват, което им помага да се стремят към златната среда във всичко.

  Козирог

  Козирозите трябва да изберат за талисман числото 2. То помага да останете силни и фокусирани върху най-важните неща. Ако искате да увеличите производителността и да останете силни във всяка житейска ситуация, Двамата ще бъдат най-добрият източник на мотивация.

  Водолей

  Водолеите рядко довеждат нещата до логичен край, така че трябва да се обърнат за подкрепа към числото 9. То ще помогне на хората от този знак винаги да помнят отговорността, която толкова често им липсва. С подкрепата на Деветте Водолеите бързо ще се научат да решават проблемите, надвиснали над тях.

  Риба

  Често за Рибите е много трудно да постигнат успех, защото не могат да се съсредоточат върху най-важното. Четиримата ще им помогнат да го поправят и то в най-кратки срокове. Това число-талисман ще им даде увереност и оптимизъм, както и ще ги доведе до душевен мир.

  Също така експертите на сайта dailyhoro.ru силно съветват използването на камъни-талисмани. Другата ни статия ще ви помогне да изберете идеалния минерал. Успех и добро настроение.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ