20.8 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Златка Димитрова има нов мъж до себе си, показа първа СНИМКА

  Златка Димитрова се носи отново на крилете на любовта. Тя реши да сложи край на всички спекулации относно това дали има мъж до себе си и го показа на първа снимка в Инстаграм. 
  За никого не е изненада, че новото гадже на Черната Златка е отново нацепен батка с татуировки. В последните години тя се е отдала на усилени тренировки във фитнес залата и съвсем естествено да търси такъв човек до себе си. 

  „Аз и Ти в себе си…..“, е написала Златка под снимката, която е качила и съответно обявила новата си връзка. Лицата на влюбената двойка са скрити и не можем да разберем как всъщност изглежда той. 
  Но пък от малкото, което се вижда, става ясно, че е с много татуировки по цялото тяло и има добра физика, което е едно от изискванията на Златка към мъжете напоследък. 
  „Всичко остави в историята си,бъди здрава и много щастлива и не робувай на жълтици“, съветвай я в социалните мрежи.

  Припомняме, че последната афиширана връзка на Златка е с фитнес гуруто Кирил Танев. Тя изпита сериозно разочарование от него, след като я изостави и се хвана с милионерка. А с тази снимка сега слага край на слуховете, че ходи с възрастен и женен мъж. От малкото, което се вижда на снимката, можем да сме сигурни, че не става въпрос за възрастен мъж, а за здрав, прав и млад мачо. /show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ