11.8 C
София
сряда, февруари 28, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Женски хороскоп за седмицата от 29 май до 4 юни 2023 г

  Седмичният женски хороскоп е най-добрият помощник в изграждането и изпълнението на планове. Астролозите отбелязват, че на кръстопътя на пролетта и лятото много представители на зодиакалния кръг ще успеят да постигнат това, което не са успели да постигнат в миналото.
  От всичките седем дни само последният ще бъде опасен. Тази неделя ще премине под егидата на опасния аспект на Меркурий и Уран. Поради тази причина на 4 юни е по-добре жените да се пазят от проблеми във финансовия сектор. През останалото време нощните светила все още ще бъдат в доста положителна позиция, така че седмицата ще бъде спокойна и премерена. Всичко, от което жените се нуждаят сега, е да следват мечтите си и да се опитват да угодят на себе си. Това ще ги предпази от всякаква вреда.

  Жена Овен

  Овенът ще успее да привлече вниманието на почти всички мъже. Ако нещо се обърка. И увереността във вашата привлекателност и харизма ще изчезне, не се притеснявайте. Специални женски конспирации ще помогнат за възстановяване на нормалното вътрешно състояние. Тази седмица жените Овен могат да очакват значителни промени в много сфери на живота. Те ще имат поле за инициатива. Успехът ще се крие в малките неща, казват астролозите. Това се дължи на благотворното и спокойно влияние на планетите. Неприятностите няма да засегнат тези дами, ако се радват на малките неща.
  Жена Телец

  Телците от нежния пол трябва да бъдат креативни в ежедневните си дела и в любовната сфера. Понякога ще бъде по-полезно да погледнете ситуацията през очите на дете, а не на зрял човек. Основната задача на Телците, които са във връзка, е да бъдат по-внимателни към партньора, за да не развалят случайно отношенията с него, тъй като това лято тяхното значение е изключително голямо. Всеки, който търси, може да използва гадаене за брак и деца. Нощните светила ще ви помогнат да разберете бъдещето, да направите планове за седмицата или дори месец напред и да получите мотивация.

  Жена Близнаци

  В началото на лятото и късната пролет жените Близнаци ще бъдат в епицентъра на събитията. Ако суматохата и новите възможности не ви харесват, можете да прекарате време със семейството, децата или приятелите си или да си вземете почивка и да отидете на пътуване. През цялата седмица тези жени ще бъдат подхранвани от положителното влияние на планетите. Началото на лятото е подходящо за всеки бизнес: както за личен, така и за работа. Ако искате финансов успех, ще трябва да запомните необходимостта от пълна емоционална възвръщаемост. Също така е препоръчително да избягвате контакт с неща, които крадат женската енергия.
  Жена Рак

  Седмицата ще се окаже много динамична и пренаситена с информация за повечето жени от този знак. По-близо до уикенда можете да почувствате преумора от прекомерно забавление, информационен шум и вниманието на мъжете. Много е важно това да не доведе до апатия, агресия, отчуждение или дори болест. Красивите Раци не могат да се приемат за всичко. Важно е да останете мотивирани, без да губите главата си. Тази седмица астролозите препоръчват на жените Рак да се интересуват повече от творческата сфера.

  Жена Лъв

  Този период е изключително благоприятен за изграждане на кариера и работа като цяло. Важно е да следвате принципите си, да планирате бъдещето. По сериозни теми е по-добре да говорите по лесен начин, с доза хумор и позитивен, но не и сарказъм. Не се намесвайте с предпазливост в думите, в интимни и парични въпроси. Това, което определено ще бъде полезно, е самоусъвършенстването, дейностите на открито и духовното търсене. Ако котките драскат сърцето и няма самочувствие, по-добре е да използвате кратки ритуали за късмет по-често, преди да напуснете къщата. Те ще върнат вярата на Лъвовете в най-доброто, ще осигурят стабилност.
  Жена Дева

  Нощните светила на Дева ще ви помогнат да разберете бъдещето. Ето защо гадаенето ще бъде полезно, както и способността да слушате интуицията, да помните сънищата и да ги тълкувате. Жените Стрелец тази седмица са противопоказни при повишена отговорност. Вместо сериозна работа можете, ако желаете, да направите нещо вълнуващо: например творчество или търсене на мъжа на мечтите си, отделете време за романтика. Важни задачи могат да се поемат всеки ден или да се отложат за следващата седмица. Освен това астролозите съветват красивите Деви да се отпуснат повече и да търсят ярки впечатления от емоции.

  Жена Везни

  Астролозите отбелязват, че влиянието на планетите ще позволи на Везните да завладеят другите със своята ерудиция и общителност, както и с харизма и таланти. По-специално си струва да благодарим на Венера и Марс за това. Късмет ще донесат пътувания, общуване с близки, публично говорене, контакти с нови хора. Седмицата е благоприятна за изгодни запознанства, търсене на бизнес партньори, искрени разговори. Повече звезди ще помогнат на Везните да преодолеят обидата, забравяйки за всички лоши неща. Това е изключително важно, защото умението да прощаваш е не просто добро умение, а понякога истински дар отгоре.

  Жена Скорпион

  Тези красиви жени са по-склонни да общуват повече с хората. Важно е само да се научите да различавате лошите хора от добрите. За да разберете предварително характера на човек, ще им помогне техниката, за която говорихме по-рано. Скорпионите няма да имат време да скучаят тази седмица. В живота на тези жени ще се появят нови възможности. Ако нещо се обърка, астролозите съветват да не провокирате другите, а да бъдете търпеливи. Скорпионите от нежния пол ще могат да покажат своя чар, да завъртят главата на партньора си със своята привлекателност и да изведат отношенията на ново ниво.
  Жена Стрелец

  Жените Стрелец могат безопасно да се занимават с промоция на здравето, повишавайки своята привлекателност. Също така е важно да не забравяте да се хвалите по-често. В крайна сметка има благоприятен ефект върху енергията. Това е особено важно за тези, които по някаква причина ще получават по-малко комплименти от хората около тях. Жените от този знак спокойно могат да започнат всеки нов бизнес през тази седмица. Това важи както за работата, така и за личните отношения. Може да има моменти на вълнение, натрапчиви мисли. През уикенда ще имат нужда от предпазливост, внимателност, спокойствие.

  Жена Козирог

  Козирозите от нежния пол могат да имат повишено ниво на тревожност, но тук проблемът няма да е в планетите и звездите, а в чертите на характера им. Пет полезни техники ще им помогнат да преодолеят безпокойството. Тази седмица може да донесе успех на тези жени, ако успеят да се приспособят към бързо променящите се събития. Ще трябва да станете по-общителни, за да постигнете разбирателство в общуването с другите, да спечелите популярност сред съмишленици и уважение в семейството. Астролозите смятат, че тази седмица, особено през първата й половина, не е много изгодно да бъдете скромни.

  Жена Водолей

  Водолеите определено не трябва да крият своя чар, дарбата на убеждаване, красноречие и игрива привлекателност от околните: най-вероятно именно тези качества ще направят началото на лятото наистина съдбовно. Тези жени ще могат да започнат нов живот, да постигнат успех в работата. Астролозите също съветват Водолеите да бъдат особено внимателни в общуването си с близките. Това ще бъде чудесна седмица за укрепване на връзките, прекарване на време с деца или любим мъж. Можете спокойно да посветите време на романтика, търсене на любов, грижа за роднини, търсене на щастие във всяко от неговите проявления.

  Жена Риби

  Рибите ще могат да станат по-щастливи, но как точно ще постигнат това, все още не е известно. Това те ще трябва да разберат, но все пак е възможно да се ускори процесът. За това ще им помогнат пет полезни упражнения. Влиянието на засилените планети ще развесели жените Риби, ще им помогне да намерят нови източници на вдъхновение и положителни емоции. Това е чудесен период за пазаруване, дейности на открито, творчество, обмяна на опит, нови емоции. Важно е да поддържате неутрален тон в отношенията с близките и да разчитате на духовната хармония. Всичко ще бъде както желаят самите Риби.

  С настъпването на лятото животът на много жени може да се промени драстично и то към по-добро. Много от нас ще могат да пренастроят живота си, като възвърнат любовта си към света, към себе си. Основното за всичко това е искреното желание и благоприятната позиция на звездите. Астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru искрено желаят късмет, красота и мотивация на всички нежни полове.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ