27.6 C
София
четвъртък, юли 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Жена, обявена за мъртва, бе върната към живота в погребално бюро

   
  Служителите в погребално бюро в Небраска остават потресени, когато се оказва, че жена, която е докарана там, след като е обявена за мъртва, все още диша, предава glasnews.bg.
  Смята се, че 74-годишната Констанс Гланц е починала в хоспис и в понеделник сутринта е била прехвърлена в погребалното бюро „Бутерус-Мазер и Лав“ в Линкълн.

  Но работник в дома, който подготвял тялото ѝ за погребение, открил, че Гланц е все още жива и сигнализирал органите на реда според главния заместник на окръг Ланкастър Бен Хучин.
  Властите са били незабавно повикани в дома, след като служител забелязал, че жената диша, и „мигновено се обадил на 911“, съобщава главният заместник от шерифската служба.

  Служителите на погребалното бюро започнали да правят изкуствено дишане на жената, след което тя била транспортирана до местна болница.
  Първоначално жената е била докарана в старческия дом в 9:44 ч., но по-рано същата сутрин е била обявена за мъртва в хосписа, където е получавала грижи, и е била прегледана от лекар, който е подписал смъртния ѝ акт.

  „Това е много необичаен случай. Занимавам се с това от 31 години и досега нищо подобно не е стигало до този момент’, заяви Хучин по време на пресконференция по-късно през деня.

  „Не успяхме да открием престъпно намерение от страна на старческия дом, но разследването продължава“, каза още Хучин.
  Офисът на шерифа води разследване, но няма повдигнати обвинения.

  източник: novini.bg

  Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

  Благодарим Ви! 

  Последвайте ни във Facebook


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ