10.8 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Захари Бахаров с жесток шамар по Диана Димитрова заради Вергов, разкри, че…

  Колегата на Юлиан Вергов – Захари Бахаров изчака актьорът да публикува резултата от делото си срещу Диана Димитрова, за да изригне мощно срещу нея. Това, което Бахаров признава в профила си във фейсбук, тепърва ще разлайва кучетата!
  „Юли е казал всичко необходимо. Аз се чудя ще се намери ли някоя неправителствена организация да поднесе едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая помия, която се изсипа върху момчето й“, така започва поста на актьора в профила му в социалните мрежи тази сутрин.А признанието, с което продължава, ще ви разтърси!

  Бомба! Вергов проговори официално за скандала с Диана Димитрова, разкри гнусна нейна постъпка
  „Позицията на актьора Юлиан Вергов по случая с обвиненията срещу него от страна на актрисата Дияна Димитрова:
  „Запознах се с Диана Димитрова на снимките на сериала „Откраднат живот“. Имахме близки приятелски и професионални взаимоотношения. Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала.

  Диана Димитрова призна за Вергов и побоя, но от прокуратурата решиха… ДОКУМЕНТИ
  Поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна. Всеки, който твърди, че над тридесет души – снимачен екип от изключителни професионалисти, са станали свидетели на непристойно отношение спрямо жена и нито един от тях не е реагирал, е лъжец.

  Тогава, единствената причина да не повдигна обвинение срещу Диана Димитрова за издевателство над непълнолетна, беше за да защитя дъщеря си и да не ѝ причинявам, всичко, което щеше да последва. А за да предпазваш или защитаваш някого, когото обичаш, понякога се налага да изтърпяваш неща, които са свързани с неправда или оскърбление. С лъжи. Макар, да ти идва да крещиш.

  И сега искам да кажа нещо много важно:
  Психическия тормоз Е насилие.

  Набеждаването на невинен човек Е насилие.

  Лъжливите новини СА насилие.

  Злонамереното уронването на авторитета (на когото и да било) Е насилие.

  Клеветата Е насилие.

  Внушенията без споменаване на име СА насилие.

  Всяка заплаха над детето ти Е насилие.

  Задължително е, да сме непримирими към насилието и то във всичките му форми. И трябва да се борим срещу него всеки ден. Всеки ден.

  Видно е как всеки един човек може да бъде оклеветен точно по този начин. А популярните лица (поради естеството на професията им) са най-лесните мишени. Дадох си сметка, че известността е много уязвима позиция и с нея върви големият риск – да се намери някой недобронамерен, който да използва твоята известност за недобри цели. При злоупотреба с името на популярна личност, лъжата се предава мълниеносно навсякъде, с огромна скорост и периметър на разпространение. Пораженията от нея са огромни, а излъганите – стотици хиляди. Защото това е цената популярността. И за добро, и за лошо.

  В този смисъл трябва да се научим да сме по-внимателни на какво вярваме и на какво – не. И винаги да допускаме, че има и друга история, и друга гледна точка… преди да съдим. Доколкото съм запознат, в чужбина има закони в тази посока.

  Мили хора, пазете си децата!

  Не знаете откъде, с какво и кой може да ги застраши.“/show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ