28.5 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Валерия довърши Евгени след скандала с тортата, връзката им май приключва ВИДЕО

  Преди броени дни в мрежата се появи видео от рождения ден на победителката в “ Ергенът „, защитничката на животните Валерия Георгиева.
  Вместо да предизвика възхищение с нежната си и красива визия обаче, годеницата на Евгени Генчев си спечели масов хейт в мрежата заради начина, по който буквално изгони Евгени от снимките, за да може да позира на спокойствие.

  При това го прави с голяма доза презрение, а на снимките, на които все пак са заедно, няма и помен от усмивки и нежност! Естествено, коментарите по неин адрес бяха всичко друго, но не и ласкави! 
  Както вече стана ясно, малко след въпросната нощ пианистът се е прибрал в дома си под тепетата след като е изпълнил и последния си ангажимент в столицата, но е заявил, че не иска да се чува повече с избраницата си, пише razkritia.com.

   
  „Направи ме за посмешище пред цялата страна и то защо, защото съм се опитал да я прегърна, да бъда нежен с нея?! Нали сме двойка или поне си мислех, че сме такава до онзи ден“, гневял се Генчев, който очевидно е напът да сложи точка в отношенията си с годеницата.
  Вместо да му се извини обаче и да осъзнае, че се е държала като първия човек, Валерия настоява, че е била права. Тя обяснила пред приятелките си, че това била 25-тата й годишнина и я снимали, а тя искала да е сама и да е красива за албума, който щял да й остане във времето.

  „Какво ми се беше лепнал като знаеше, че държа на тези снимки и искам да си направя фотосесия. Предварително му бях казала, че като дойде тортата, искам да съм сама на снимките, а той се направи на глух и не ме уважи. Разбира се, че ще му кажа какво искам, това си е моят празник“, тропа с крак Валерия./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ