8.9 C
София
събота, ноември 25, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Теодора Духовникова с разтърсващ разказ как първата й любов е загинал в катастрофа

  Първата любов на актрисата Теодора Духовникова загива в тежка катастрофа преди години. Тя все още го обича и му е благодарна за всичко, но не може да приеме смъртта му.
  Това разкри самата Духовникова в предаването „Животът по действителен случай“ с Алекс Сърчаджиева по bTV.

  „С Васил бяхме много сладка двойка. Много се обичахме и разбирахме. Запознахме се в Академията, но впоследствие решихме, че е по-добре да се разделим, защото сме много малки и нито един от нас не е видял нищо от света. Дори след раздялата останахме в изключително добри отношения. Говорихме си с часове по всякакви теми, включително и за настоящите ни гаджета.“, спомня си Духовникова с лека усмивка на лице, но примесена с тъга.
  За съжаление Васил загива в тежка катастрофа преди години. По това време Духовникова вече е със сегашния си мъж Стефан, който я е утешавал, защото е била напълно съсипана. 
  „Все още го обичам Васил, винаги ше го обичам, сигурно и той мен ме обича още. Винаги ще съм му много благодарна, че беше такова добро момче. Първата любов, първата връзка е много важна и той ми даде най-доброто, което може да получи човек.

  Първата връзка определя следващите ти. Ако някой се държи с теб зле и това ти в първата любов, то ти ще започнеш да го проектираш това и върху другите ти връзки. Даже съпругът ми, каза, че му е благодарен, защото благодарение на него, аз съм станала тази жена, в която той се е влюбил.
  Помня, когато ми се обадиха да ми кажат, че е загинал в катастрофа. Аз не повярвах. Казах, че това не е вярно и затворих телефона. Просто имам проблем със смъртта. Трудно ми е да я приема. С течение на годините вече се справям доста по-добре, приемам, че смъртта е неизбежна. Може би единственото нещо, което е предопределено и неизбежно на този свят.“, разказва актрисата./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ