28.5 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Свекърва издаде трик как се приготвят яйца, последваха ужас и писъци от снаха й

  Жителка на Обединеното кралство изгори лицето си, след като сготви яйце по съвет на свекърва си.
  Всъщност на вече бившата й свекърва.

  37-годишната Шафия Боашир призна, че е решила да следва един от съветите на вече бившата си свекърва за направата на варени яйца.
  Жената е изпробвала техниката преди години и не е очаквала, че ще й се случи такъв ужас, слушайки майката на своя съпруг.

  След „лайфхака“ Шафия била приета в болница, а болките й били неописуеми. Тя съветва всички „Никога не правете това!“.

  Един ден Башир решила да си приготви варени яйца. Тя се присетила за техника, която издала свекърва й, и която била много хвалена от нея. Башир наляла чаша вряща вода, а в нея поставила яйце. После пъхнала всичко в микровълновата за няколко минути.
  Жената извадила яйцето и решила да го обели. Когато обаче го докоснала със студена метална лъжица, то внезапно избухнало в лицето й.

  „Това бе най-мъчителната болка в живота ми“, призна Башир.
  След случката жената тича към мивката и държи лицето си под ледената вода в продължение на 20 минути. Болката обаче не стихвала и тя тръгнала към Спешна помощ. Лекарите веднага се заели със случая й, но по думите й, болката изчезнала час след 12 часа.
  Сега изгарянията са напълно заздравели, а по лицето на британката няма никакви белези. Тя обаче призова хората да спрат да приготвят яйца в микровълновата. Отбелязва се, че този метод е популярен в социалните мрежи и много хора го използват./jenata.blitz.bg

  Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ