1.4 C
София
четвъртък, ноември 30, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Ще участва ли Иво Аръков в „Като две капки вода“?

  Новият сезон на „Като две капки вода“ чука на вратата, като този път ще стартира с три благотворителни лайфа. След това ще започне и същинския сезон с нови участници. 
  Тази година участниците са пазени в пълна тайна, като се прокраднаха имената само на двама актьори. Иво Аръков и Христо Гърбов били сред претендентите да спечелят шоуто за имитации. Наш репортер се свърза с близки до Аръков, за да научим детайли.

  Оказа се, че Иво Аръков е отказал на Маги Халваджиян и няма да бъде сред новите участници. Актьорът, който преди броени дни пусна и първата си песен, си остава лоялен към бТВ, с които работи перфектно от години . 
  Отказът на Аръков със сигурност ще разочарова фенките му, които нямаха търпение да го видят да имитира родни и световни знаменитости, още повече, че се показа добър в пеенето и би имал голям успех. 
  Зрителите на шоуто се изненадват, че Халваджиян е решил отново да го прави, след като последният сезон беше пълна катастрофа и е все по-трудно да се намерят нови и интересни участници. Образите, които се имитират, са все еднакви, което втръсна вече не зрителите и рейтинга на шоуто доста спадна. 

  До броени дни ще разберем имената на участниците, като този път Маги Халваджиян е вербувал повече актьори, а не певци, тъй като се раздавали повече и били по-интересни на зрителите./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ