15.7 C
София
събота, септември 23, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Станала ли е баба Бони?! Ето я цялата истина за внучето на певицата СНИМКИ

  Певицата Бони се похвали в социалните мрежи, че е станала баба. Тя сподели кадри на новородено бебче и намекна, че е дете на дъщеря й Михаела. И веднага заваляха честитки, в включително от колежката й Глория, която вече познава щастието да бъдеш баба. 
  Но Бони отново използва личен повод с цел реклама и омаскари всичко. Тя подведе феновете си по много жесток начин, че дори и колежките й беснеят и не могат да повярват колко е безочлива и как е готова на всичко за малко реклама.

  „Един ден дъщеря й ще роди и никой няма да й повярва. Жалките й опити за реклама са отблъскващи и това се вижда от големия отлив на фенове, който се наблюдава при нея от години. Същото е и с малкия брой участия, тъй като е кофти характер и никой не иска да работи с нея“, съскат в гилдията. 
  Преди време Бони отново си направи реклама, че ще става баба. Тогава се оказа, че кучето на дъщеря й ще си има малки, а тя използва случая да се напишат две-три статии за нея. Сега отново провокира с нагло подвеждане и вчера цял ден отклонява любопитните въпроси на журналистите. Просто искаше да се хванат за сламката и да се разшуми, а тя после да каже, че всъщност не е нейно внуче, а на нейния брат. 
  Точно така, въпросното бебе е на нейната племенница, но Бони го отигра така, все едно е на нейната дъщеря. И получи търсеното внимание в няколко статии в пресата, но загуби още повече доверието на фенове и колеги, които не могат да повярват, че все още някой може да си прави реклама по този начин. Е, все пак да е живо и здраво бебето и да дава поводи за радост на цялата фамилия. /show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ