30.8 C
София
неделя, юли 7, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Срам и позор! Емрах Стораро е страшно неграмотен СНИМКА

  Малкият син на Тони Стораро се оказа доста неграмотен. Емрах със сигурност не е посещавал редовно училище или поне часовете по български език. 
  Певецът, който доскоро се изявяваше в танцувалното шоу „Денсинг старс“, пусна стори в социалните мрежи с куриозна правописна грешка. Изписа българска дума по начин, по какъвто досега не сме виждали и всички се хванала за главите от почуда. 

  Той качи стори на брат си Фики, който тренира в собствения си хол. И Емрах побърза да се похвали с брат си, който е решил да се завърне към тренировките и да се отърве от натрупаните килограми откакто е женен мъж. 
  „Завръща се грандиьозно“, е написал неграмотният наследник на фамилия Стораро. Феновете на тримата изпълнители от известното семейство са потресени от неграмотността на най-малкия. Той няма елементарна култура и не знае как се пише думата „грандиозно“. 
  „Защо използва думи, които не знае как се пишат“; „Такива неграмотници трябват да ровят кофите за боклук“; „Ама турски сигурно знае, ама се правят на българи, тъпа фамилия“; „Дано фалират и няма пари за филия хляб, такива неграмотни хора не трябва да живеят добре“, са само малка част от коментарите в мрежата./show.24-chasa.eu

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ