24.8 C
София
петък, юли 12, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Спряха „Черешката на тортата“ само две седмици след старта! Причината е скандална

  „Черешката на тортата“ безспорно е сред най-чаканите и гледани кулинарни предавания у нас. Изненадващо обаче от Нова телевизия взеха решение да свалят от екран авторското предаване на шеф Иван Манчев едва след 2 седмици излъчване на новия сезон.
  За щастие причината не е в липса на зрителски интерес, както биха предположили мнозина.

  Оказва се, че промяната се е наложила заради новото предаване на медията, „Скрита самоличност“, водещ на което ще е Герасим Георгиев – Геро. Макар да не са съобщени официално причини за тази замяна, в програмата на Нова е отбелязано ясно, че на 3 юни от 20 ч. стартира „Скрита самоличност“. Предаването ще се излъчва всеки делничен ден.
  Изненадващо за всички зрители, тази пролет „Черешката на тортата“ се оказа с твърде кратък сезон. Едва ли някой е предполагал, че ще приключи след само 10 епизода, две седмици след старта му. Припомняме, че кулинарното предаване се завърна в ефира на Нова тв след финала на „Един за друг“, излъчен на 19 май. 
  Очевидно целта на медията е била кулинарното предаване да запълни дупката между финала на „Капките“, където Геро бе водещ, заедно с Димитър Рачков и старта на „Скрита самоличност“, отново с Геро. Вероятно тази пауза е била създадена нарочно, за да не се чувстват зрителите така, сякаш гледат едно и също предаване.

  Със сигурност причината за свалянето на „Черешката на тортата“ не е липса на зрителски интерес, тъй като шоуто традиционно се радва на солидна аудитория. То не само е едно от най-гледаните у нас, а и е сред дълголетниците в ефира – стартирало през 2011 г., то е правило пауза само веднъж – през 2014 г.
  Тази пролет предаването отбеляза 25-и сезон – рекорд за родно риалити, но само привидно. Десетте епизода, предвидени от телевизията, са повече от символични и в този ред на мисли думата „сезон“ е твърде помпозна за скромните две седмици ефир. Решението е странно за толкоз гледано предаване, което навява на мисълта, че по всяка вероятност предстои окончателното спиране на формата./show.24-chasa.eu

   

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ