1.4 C
София
четвъртък, ноември 30, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Скандал! Култови участници от „Биг Брадър“ се хванаха за гушите

  Нова година, нов скандал! Във Facebook се развихри словесна битка между Панайот и Найден от Биг Брадър.
  Пацо, който стана популярен и доста заради свалките си с Пеньо, който мислеше за жена в началото, постна свое видео от Vbox7, в което си прави кола маска заедно с Коцето. Припомняме, че Пацо и Константин бяха дружки в миналото и обикаляха по участия заедно.

  В коментарите към поста се включи Найден със следното изречение: „Пацо, а аз те вземах за най-добрия ми приятел от Биг Брадъра… но явно съм се лъгал…. ;-(„, пише Нед, а Пацо му отговаря: „Аз съм ти приятел и те уважавам. Ти ми коментираш всяка публикация, но все гледаш да ме наредиш и провокираш. Аз никога не съм коментирал твои публикации и постове. Само да ти кажа, че ти започна първи, аз само ти отвърнах. Като тръгваш с рогата, трябва да очакваш и теб някой да те набоде с някой рог“, пише „Телеграф“. 
   
  Това отприщи лют онлайн скандал и размяна на грозни и обидни реплики. Пацо дори нарече Нед „жалък комплексар“, бил злобен, забравен и никой не го бил канел за предавания. „Разбирам те и те боли, че теб те няма никъде и няма да те има. Стана за смях пред всички хора тази вечер… жаден за внимание“, пише Пацо, а Нед му отговаря, че ще го изтрие от приятелите си във Фейсбук. „Гроши и Лестер са ми много по-готини и добри приятели отколкото ти, селтако!!!“, отговаря троснато Найден. 

  Не става ясно от какво повече са провокирани Пацо и Нед, но прозира, че двамата търсят повече внимание. Вероятно става въпрос за измислен скандал, но момчета един съвет – учете се от естрадните величия, които през 2022 г. показаха на родния шоубизнес как се правят истински звездни скандали./show.24-chasa.eu
   

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ