30.8 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Проклятие: 3 зодии ще плачат горчиво през април

  Пролетта вече е тук, а с нея всеки се надява на повече хубави емоции, усмивки и радост. За жалост обаче през първият изцяло пролетен месец, в живота на представителите на няколко зодии се очакват големи проблеми.
  6 зодии ще се радват на щедрите подаръци на Съдбата цяла пролет

   Астролозите посочиха кои ще са трите зодии, за които месец април ще е емоционално травмиращ. 
  Април ще им донесе много страдания и болка, с които ще се наложи някак да се справят, категорични са експертите.

  Идват наистина много тежки дни, те обаче не са за всички, а само за представители от тези 3 знака.

  Овен
  Април за вас ще е голямо разочарование. Сред роднините ви има човек, който много ревнува. Той ще се опита да сложи нещо в спиците на колелата ви и да ви очерни в очите на другите. Вашата основна задача е да не се поддавате на манипулации и да се държите достойно. Само по този начин ще можете да преодолеете всичко.

  Рак
  Раците също може да имат проблеми в семейството, но те ще са продиктувани по-скоро от сродната им душа. Възможно е да научите за предателство, което да разклати вярвата ви в чистата любов. Ще трябва да се справите със стреса, депресията и другите негативни състояния. Астролози ви съветват да решите какво искате от тази връзка и да направите това, което ще е най-добре за самите вас.

  Водолей

  Водолеите няма да имат късмет в кариерата си. Може да загубите работата си поради невнимание, безотговорност или липса на точност. Ръководството ще е недоволно, че не изпълнявате задълженията си достатъчно стриктно и сериозно. Има риск да ви бъде наложена голяма глоба. За да избегнете всичко това, вложете повече старание в дейностите си. / jenata.blitz.bg
  Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ