1.2 C
София
събота, ноември 25, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Преслава попадна в куриозна ситуация и се стресна от данъчни ВИДЕО

  Фолк звездата Преслава се изплаши от данъчните, че ще я погнат и няма да може да се оправи с тях. Всеизвестен факт е, че чалга величията декларират малка част от взетите хонорари и често треперят от данъчни проверки. 
  Изпълнителката на „Водка с утеха“ този път призна пред своята публика, че няма касов апарат и се страхува да не си навлече неприятности. 

  Всичко това Преслава казва на шега по време на свое участие, когато почитател иска да й даде бакшиш за поздрав. „Нямам касов апарат, не мога да взема парите. Ще ме гонят данъчните“, казва Преслава на микрофона и категорично отказва на вземе на човека парите, с които иска да си закупи поздрав. 
   
  Все пак Преслава поздравява господина и цялата му компания, които поискали от нея да изпее една от най-известните народни песни. Хитовата пайнерка видимо се забавляваше с господина, който прояви завидно чувство за хумор и успя да разсмее любимката си. А за момент тя си помисли, че е обект на скрита камера. 

  Преслава е една от най-скъпо платените певици у нас и рядко си позволява да взима бакшиш от обикновени хора. Хонорарът й за час пеене е пет цифрена сума и вече става непосилна за голяма част от заведенията в България./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ