24.8 C
София
петък, юли 12, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Певицата Рени пред БЛИЦ TV с шокиращи разкрития за Жоро Илиев и как се измъкнала от лапите му, за да не стане поредната му бройка

  Певицата Рени е поредният звезден гост в подкаста „Не съм такъв човек“, където водещият Красимир Красимиров предразполага събеседниците си да разкрият неподозирани тайни за себе си, които никъде досега не са казвали. 
  Нямаше как разговорът с Рени да не мине през мутренските времена и стресиращата й среща с Жоро Илиев. Тя не крие, че се е страхувала от него и първоначално е отказвала да му пее. По-късно получила и друго предложение от него, което отхвърлила, но пък наистина била възхитена от красотата му. 

  С носталгия Рени се връща към първите години на своята кариера и как е натрупала опит в чужбина, макар да е била тормозена от музикантите. Разказва за работата си с дует „Ритон“ и Емил Димитров, а също така и как без малко е щяла да стане една от певиците на Трамвай №5.
  Най-голямата болка на Рени си остава отчуждаването на големия й син, с когото не поддържа никаква връзка в момента. В тийнейджърска връзка неговият баща го отделя от нея и не може да преживее факта, че имат толкова пропуснати моменти. „Страхувам се за малкия ми син да не последва примера на брат си“, допълва изпълнителката на „Плакала съм“. 

  „Мъжете се страхуват от мен, може би си мислят, че не могат да си ме позволят“, така си обяснява обстоятелствата, че няма човек до себе си. Дори нейни приятелки не могат да повярват, че такава жена като нея стои без мъж.
  Съвсем естествено разговорът тръгна и в друга посока – животът й в Израел. Тя разказва, че ракетите и атаките към Израел не са нещо ново и цялото й семейство вече е преживяло кошмара, в който над главите им хвърчат бомби.

  Целият любопитен разговор с Рени може да гледате във видеото: 
   

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ