28.5 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Певицата Палома и Лейди България стават булки СНИМКИ

  Красивата фолк изпълнителка Палома и носителката на титлата Лейди България 2017 Силвия Теодосиева станаха булки.
  Хубавиците облякоха булченски рокли и показаха, че са готови за тази така важна стъпка в живота си. Всъщност става дума за уникален моден пролет на дизайнера Дидо Георгиев.

  Той събра на едно място 4 от най- желаните български дами, за да заснеме ексклузивната фотосесия на дизайнерската си колекция сватбени рокли.
  Всеки един от моделите е авторски изработен ръчно с бродерии, камъни и апликации. Освен Палома Митева и Лейди България Силвия Теодосиева бялата колекция е представена и от моделите и инфлуенсъри Бояна Маринова и Велина Узунова.
  Любопитен факт е, че от четирите горещи дами само Палома Митева вече мина под венчилото преди малко повече от година. Това предизвика въпроси дали сватбената фотосесия не е подготовка за предстоящи годежи на другите дами.

  Силвия Теодосиева например вече няколко години е сериозно обвързана в очакване на голямото предложение. Същото важи и за Бояна, която вече е майка на двама сина. Дали Менделсон ще звучи за тях скоро предстой да разберем. Сигурно е обаче, че дизайнера Дидо Георгиев ще създаде уникалните сватбени рокли за красивите си лица./show.24-chasa.eu
   

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ