9 C
София
вторник, февруари 27, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  От bTV казаха какво ще се случи след уволнението на Цитиридис

  Ерата на „Шоуто на Николаос Цитиридис е към края си. На 1 декември ще бъде последния епизод на шоуто, а след него гръка слиза от екран и ще си търси нова работа. 
  От bTV пък обявиха какво решение за ново предаване са взели. То ще бъде ежедневно, точно както стартира преди няколко години и предаването на Никоалос. 

  bTV се похвали, че е придобила правата за излъчване на забавния формат „Кой да знае?“ (Who knew?) на британската мултинационална компания за телевизионно производство и разпространение Fremantle. С тази стъпка медията разширява портфолиото си от развлекателни предавания, които съчетават в себе си забавление и знания и събират пред екрана цялото семейство. 
   „Кой да знае?“ е делнично комедийно куиз шоу, което ще се излъчва в прайм-тайма на bTV. То е разтоварващ микс от забавление и знания, а в отговорите на въпросите и надпреварата между участващите отбори се крият динамиката и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран. 
  В новото предаване зрителите и участниците ще научават нещо ново всеки ден. Играта ще изненада с нестандартен подход, забавни въпроси и любопитни факти, за които човек никога не се замисля, но и никога след това няма да забрави. В състезанието участват два отбора, ръководени от капитани – комедийни актьори.

  Отборите ще се състоят от популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми. Наградата – цялата спечелена сума – ще е за публиката, както в никое друго предаване. Публиката също ще е важна част от състезанието.
  Състезателните предавания напоследък са изклюичтлено модерни. Нова телевизия вече бележи успех със „Семейни войни“ , „Сделка или не“, „Голямото преследване“, докато bTV разчитат единствено на „Стани богат“.

  Новото шоу на bTV напомня изключително много на „Аз обичам България“, което се излъчваше по конкурентната телевизия. И там имаше два отбора, а капитаните бяха популярни лица – Юлиан Константинов и Андрей Слабаков. Там въпросите бяха свързани само с родината, докато тук ще има от цял свят. /show.24-chasa.eu

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ