13.8 C
София
неделя, април 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Огледална дата март: какво ни очаква 03.03.2023 г

  3 март е третата огледална дата за 2023 г. Този ден ще се проведе под егидата на числото Три, което олицетворява духовността и силата на мисълта. Нумеролозите разказаха за какви дейности ще е добър този петък.
  Общо има дванадесет огледални дати през 2023 г., за които говорихме по-рано в отделна статия. Всеки месец има ден, в който едно или друго число властва над света и ни дава сила, късмет и нови възможности. Този път начело ще бъде числото Три.

  Укрепване на връзката с центъра на изобилието на Вселената

  В този ден Вселената ще „чува” мислите ни много по-ясно. Ако имате някакви добри цели, тогава Вселената със сигурност ще ги чуе и ще ви даде възможност да превърнете това, което искате в реалност. Ако отдавна мечтаете за нещо, не се страхувайте да попитате висша сила за това. Това е чудесен ден да се молите, да правите желания и да си поставяте нови цели за бъдещето.
  Подобряване на паметта

  На 3 март 2023 г. паметта ни ще се подобри значително. Това означава, че част от свободното ви време може и дори трябва да бъде посветено на придобиване на нови знания. 03.03 можете да се подготвите за изпити, да получите някои важни умения. Всички най-полезни неща ще бъдат запомнени за дълго време. Основното е да има желание и мотивация от ваша страна.

  Чудесно време за почивка

  Повечето хора работят в петък, но има много, които ще почиват на 3-ти. Такива хора могат напълно да забравят за бизнеса и да се отпуснат правилно, особено ако се усети умора. Не се препоръчва радикално да променяте ситуацията в този петък, така че приятните дейности, с които сте свикнали, ще бъдат най-ефективната почивка.
  Помощ за осъзнаване на истината

  Ако сте объркани и не знаете какво да правите по-нататък, Тройка ще ви помогне да го направите. Това число ще отвори нови врати за вас и ще ви помогне да разберете в каква посока трябва да продължите в живота. Ако имате желание, можете да направите дългосрочно планиране в този ден на властта.

  Достойна награда за вашите усилия

  Ако в близкото минало сте направили нещо добро, тогава на 3 март Вселената определено ще ви даде късмет и ще направи живота ви по-добър за правилните неща, направени по-рано. Това е много важен ден, защото всеки ще си получи заслуженото. Голям успех очаква добри хора, които действат според съвестта си и не нарушават закона, не причиняват вреда на никого.
  Експертите на сайта show.24-chasa.eu ви пожелават успех на тази огледална дата. Нека късметът е с вас във всички начинания. На 3 март използвайте четири ефективни съвета за визуализация, които да ви помогнат да се програмирате за успех. Това ще ви помогне да постигнете целите си по-бързо в петък и в близко бъдеще.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ