10.5 C
София
петък, ноември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нумерологичен хороскоп за седмицата от 9 до 15 януари 2023 г

  Започва нова седмица, в която много от нас може да открият нови пътища към успеха. За да откриете тези пътища, е важно да следвате съветите на експерти в областта на нумерологията.
  Като цяло тази седмица трябва да е успешна. За да постигнете успех във всяка област, е важно да поддържате добра форма. От 9 до 15 януари умората и унинието могат да бъдат основна причина за проблеми.

  Нумерология за тази седмица

  Прогнозата за тези седем дни трябва, както винаги, да започне с изчисляването на броя на покровителите. За да направите това, трябва да съберете всички дати от тази седмица и да добавите поредния номер на месеца към резултата – тоест 1:
  (9+10+11+12+13+14+15)+1=85. 8+5=13. 1+3=4.

  Оказва се, че светът ще управлява номер 4. Числото четири има много балансирана енергия. Това означава, че тя ще ни помогне да останем концентрирани във всяка ситуация. Дори да се случи нещо не особено приятно в живота ни, можем да останем на повърхността.
  Насочете енергията в правилната посока – за добри и творчески дела. Помогнете на роднини, приятели, колеги. Четворката насърчава както необвързаните, така и тези, които са свързани със семейството. Можете да започнете да строите къща или да правите ремонт. Полезно е да посетите роднини, да организирате семеен празник. Семейните хора живеят благоприятно в такива периоди, но необвързаните понякога трябва да се справят с чувство на безпокойство и копнеж.

  Нумерологични съвети за седмицата 9-15 януари 2023 г

  Четиримата ще изострят паметта ни с вас. Мнозина ще започнат да се стремят към придобиване на нови знания, така че работата с информация ще достигне ново ниво. Можете да научите езици, за да подобрите уменията си.
  Като цяло този период ще благоприятни за всякакви начинания. Приложете всичко, което отлагате за по-късно, но не се претоварвайте с неща. Всяко преумора е опасно.

  Можете да се задълбочите в самопознаниетоно не е нужно да сте сами, за да го направите. Даренията ще бъдат полезни. Възможни са внезапни разкрития – може би ще научите нещо, което не сте знаели преди. Четворката ще помогне за решаването на някои загадки или проблеми.

  Много хора ще могат да разберат, че всички нещастия са краткотрайни. Не приемайте присърце това, което ви разстройва. Всички лоши неща ще отминат бързо и няма да оставят следа в душата ви. Опитайте се да изгладите неприятните ситуации.
  Четиримата не искат хората да гладуват. Не ограничавайте храната си. Изтощителните диети могат да бъдат опасни. Максимумът, който можете да си позволите, е да организирате период на „разтоварване“ с използването на голямо количество течност.

  Амбициозните и уверени хора ще постигнат целите си.. Управлението на Четворката е един от най-успешните периоди за бизнесмени, за изследователи, креативни хора и кариеристи.

  Не избягвайте работата в екип и съвместния отдих, защото хората са настроени за ползотворна комуникация, готови да ви изслушат и да изразят мнението си. По същата причина можете да търсите сродна душа, да създавате нови запознанства, да ходите на срещи.

  Тези, които имат здравословни проблеми, ще се почувстват по-добре през тези седем дни. Можете да посещавате лекари, да се занимавате с енергийно прочистване.

  Талисмани за късмет за седмицата от 9 до 15 януари 2023 г

  Картина на квадрат. Квадратът е символът на Четворката. Ето защо си струва да носите дрехи с изображението на тази геометрична фигура. Също така е много полезно да носите бижута с квадратна форма. Най-добрият метал за такива продукти е платината, която съчетава силата на два елемента – Въздух и Вода.

  Малахит, яспис. кристал. Тези минерали съчетават силата на четирите елемента, която благотворно се комбинира с енергията на числото Четири. Тази седмица тези камъни-талисмани ще бъдат най-мощни и полезни.

  Опитайте се да следвате законите на късмета и не нарушавайте енергийния баланс. Експертите на сайта show.24-chasa.eu съветват всички да бъдем себе си и да търсим вдъхновение. Успех за вас, успех в бизнеса и в любовната сфера.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ