3.8 C
София
сряда, ноември 29, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нумерологичен хороскоп за седмицата от 6 до 12 март 2023 г

  Тази седмица дългоочакваната пролет ще започне бързо да разкрива своя енергиен потенциал. Нумеролозите разказаха какво ще бъде числото-талисман и как ще се опита да ви помогне да намерите сила, любов и доброта в себе си.
  Според прогнозите тази седмица няма да е от най-леките, но крайните й резултати до голяма степен ще зависят от нас. Ако сега имате черна ивица, тогава Вселената ще ви помогне да излезете от нея. Използвайте осем полезни съвета, за да ускорите този процес. Време е да излезете от зоната си на комфорт и да поемете юздите на съдбата в свои ръце.

  Нумерология за тази седмица

  Първо, според традицията, трябва да разберете кое число ще управлява Вселената през тези седем дни. За да направите това, трябва да съберете всички дати от седмицата и след това да добавите към тях поредния номер на текущия месец – т.е. 3:
  (6+7+8+9+10+11+12)+3=66. 6+6=12. 1+3=4.

  Четири ще застане начело, което може да се разглежда като причина да спрете да се тревожите за дреболии. Това число ще ни направи по-спокойни, а също така ще нормализира енергийните потоци в родните ни стени, правейки дома ни по-привлекателно място за почивка и работа. Според прогнозите домашната среда ще е идеална за релакс и леки забавления.
  Като цяло числото 4 ще се опита да изглади нашите преживявания с вас по различни поводи. Енергията на четирите елемента ще стане максимално балансирана, така че можете спокойно да се посветите както на любовта, така и на бизнеса, натрупването на знания, почивката и домакинските задължения. Тази седмица може да се нарече универсална, защото всеки може да намери успех. Основното нещо е да знаете какво искате.

  Като цяло това ще бъде огледално време, когато ще виждаме вътрешната си същност в действията на хората около нас. Сякаш Вселената ще ни каже чрез бъдещи събития кои сме ние за себе си и за другите хора. От хората можете да научите много интересни неща за себе си.
  Нумерологични съвети за седмицата от 6 до 12 март 2023 г

  Ако някой ви посочи вашите недостатъци, не се обиждайте.. Опитайте се да помислите по-добре как да коригирате недостатъците си. На всички, които правят това, Вселената ще помогне да намерят решение на проблема.

  Ако ви похвалят за нещо, не го приемайте като ласкателство.. По време на управлението на Четворката хората ще са склонни да казват истината и без разкрасяване. Благодаря на хората за милите думи по ваш адрес.

  Докато това число е начело, всеки човек може неволно да попадне под нечие влияние – лошо или положително. Опитайте се възможно най-внимателно да възприемете начина на живот на някой друг, имитирайте други хора.
  За да избегнете проблеми, трябва обективно оценяват своите способности и потенциал. Запазете хладнокръвие в отношенията с финансите и като цяло. Не харчете много пари за безполезни неща. Умереността е най-добрият приятел на успеха от 6-ти до 12-ти.

  Четири не обича пороците, така че не позволявайте на егоизма и суетата да ви завладеят. През тези седем дни трябва да мислите за други хора и да не се опитвате да се надигнете, защото тези, които се опитат да направят това, ще бъдат унижени. Скромните хора ще получат подаръци от съдбата.

  Този период ще бъде щастлив за тези, които са благоразумни и сдържани.. Четворката ще ви помогне да преодолеете лошите си навици. Тя може да накара толкова много от нас да започнат да имат пророчески сънища.

  Самодоволството и гордостта са най-лошите ви спътници от 6 до 12 март. Бъдете самокритични, но не го превръщайте в самобичуване. Не пожелавайте зло на хората и не създавайте нови врагове. Ако се чувствате неудобно в нечия компания, не се страхувайте да го кажете, но внимателно.

  Това е доста добър момент за търсене на сродна душа, но не и за необуздан флирт и служебни романи.. Подходете към проблемите на намирането на любов възможно най-внимателно и съзнателно. За сватба и преминаване към втората половина периодът е изключително благоприятен.

  Не забравяйте да отделите време за децата. Дайте им своята мъдрост и се опитайте да ги развеселите, помогнете в нещо, покажете своята любов и родителска топлина. Числото 4 насърчава това.

  Талисмани за късмет за седмицата от 6 март до 12 март 2023 г

  Руна Иса. Тази руна има доста балансирана енергия, така че талисманите с такова изображение ще бъдат отличен помощник във всеки бизнес. Те ще подобрят настроението ви и ще ви направят по-добри, по-силни, по-мъдри. Ето как изглежда руната:

  снимка

  Платинени бижута и камъни-талисмани от четирите елемента: малахит, планински кристал, яспис, диамант. Такива бижута и минерали ще се съчетаят много добре с енергията на четирите, така че ще станат универсални помощници, каквото и да правите.

  Тази седмица ще бъде полезно да проявите творчество. За да уловите вдъхновение, нумеролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru съветват да използвате осем прости техники. Желаем ви успешен период, добро настроение и победи на всички фронтове.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ