2.7 C
София
четвъртък, март 23, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нумерологичен хороскоп за седмицата от 2 до 8 януари 2023 г

  Това е началото на първата седмица на 2023 г. Нумеролозите говориха за това как да го живеете по такъв начин, че да постигнете всичките си цели и да не се разочаровате от решенията, които вземате.
  Като цяло ни очаква благоприятен период. Опасните и тъмни дни ще бъдат минимални или изобщо няма да съществуват, ако сте внимателни на Пълнолуние. Бъдете нащрек, защото интуицията в този момент може да не работи съвсем правилно. Доверете се на себе си и не пропускайте знаците, които съдбата ще ви поднесе.

  Нумерология за тази седмица

  Като начало е необходимо да извършим изчисленията, които вече са ни познати, за да разберем какъв номер ще бъде начело от 2 януари до 8 януари 2023 г. За да направите това, добавете всички дати и след това добавете поредния номер на месеца към резултата. В случая с януари това е 1.
  (2+3+4+5+6+7+8)+1=36. 3+6=9.

  Този път енергията на нашия свят ще бъде контролирана от номер 9. Това, от което определено няма да ни лиши е сила и мотивация. Въпреки това ще има и странични ефекти. Например много хора ще станат изключително емоционални. Възможно е вие ​​и аз да бъдем или потиснати и депресирани, или динамични и пълни със сила.
  Деветката ще помогне на мнозина да преодолеят мрачни мисли, страхове, неразумно безпокойство. За да се предпазите от това, трябва да направите самопочистване. Тук на помощ ще дойде банална почивка или промяна на обстановката.

  Нумерологични съвети за седмицата от 2 до 8 януари 2023 г

  Вашите желания и мисли трябва да са чисти. Ако в близкото минало някой ви е обидил – простете му, искрено му пожелайте щастие, това ще послужи като ефективен метод за справяне с негативната енергия.
  Ако изведнъж сте заобиколени от негативни хора, не трябва да се обезсърчавате. Не ги провокирайте с неотрицателни емоции. Говорете спокойно и предпазливо, но уверено. Това е най-добрият начин да останете на повърхността.

  Умерете собствените си амбиции, защото прекалената гордост и самоувереност по време на управлението на Деветте може да се обърне срещу вас и да доведе до проблеми в бизнеса и любовта.

  От 2 до 8 мнозина от нас ще трябва да се сблъскат с илюзии, измама и опасни изкушения. Не се поддавайте на отрицателната енергия на патронния номер, като се държите в ръка.
  Избягвайте преяждането и като цяло внимавайте с излишъците и всякакви негативни навици тази седмица. Това ще ви поддържа здрави и силни.

  Талисмани за късмет за седмицата от 2 януари до 8 януари 2023 г

  злато. През тези седем дни трябва да действате и то без забавяне. Златните бижута ще ви помогнат да останете мотивирани, активни и жадни за успех.

  Кехлибар и нар. Тези два минерала, подобно на златото, принадлежат към елемента Огън. Кехлибарът е най-добрият помощник в бизнеса и работата, а нарът в любовта, особено за тях. който е на етап търсене на втората половина.

  Експертите на уебсайта show.24-chasa.eu ви желаят успешна седмица. Използвайте по-често кратки конспирации за успех, особено в ситуации, в които спешно се нуждаете от късмет. Такива ситуации от 2 януари до 8 януари могат да се случат много.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ