5.9 C
София
петък, ноември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нумерологичен хороскоп за седмицата от 16 януари до 22 януари 2023 г

  Първият месец от годината продължава. Енергийната среда се подобрява и в много отношения си струва да се каже благодарение на числата. Нумеролозите разказаха кое число ще управлява света от 16 до 22 януари и как ще ни помогне да преодолеем препятствията.
  Това е много благоприятно време. Числата ще дадат сила на теб и мен, както и ще помогнат да победим враговете си. И тази седмица много от нас ще успеят да се задържат на повърхността, въпреки наличието на някои трудности. Всеки несигурен и съмняващ се човек няма да може да превърне енергията на числата в сила и нови възможности. Ето защо ви съветваме да поработите върху самочувствието.

  Нумерология за тази седмица

  Като начало си струва да изчислим броя на покровителите на тази седмица. За да направите това, трябва да съберете всички дати от тази седмица и да добавите поредния номер на месеца към резултата. Сега сме януари, така че добавете 1:
  (16+17+18+19+20+21+22)+1=134. 1+3+4=8.

  Оказва се, че светът ще управлява номер 8. Той върви добре с енергията на Меркурий, който ще се отърве от ретроградността. Това означава, че тези седем дни ще бъдат идеални за работа, пазаруване и финансова дейност като цяло. Най-високото ниво на късмет очаква тези, които ще правят бизнес и няма да бъдат мързеливи.
  Можете да постигнете много, ако имате заложби на лидер. Всички нерешителни хора е по-добре да внимават. Енергийните изблици трябва да са под ваш контрол, защото в противен случай силата на числото 8 ще се обърне срещу вас.

  Нумерологични съвети за седмицата 16-22 януари 2023 г

  Включете предпазливостта и вниманието. Следете вътрешното си състояние, като контролирате емоциите си. Това ще ви помогне да вземете правилните решения.
  През тези седем дни можете да изпълните всичките си планове, постигайки отлични резултати в работата и бизнеса. Водете активен начин на живот, не се отпускайте и продължавайте да правите планираните неща. Можете да започнете нови проекти, но само ако сте уверени в способностите си и знаете, че можете да доведете проекта до края.

  Това е добър период за започване на гладуване, корекция на храненето. Ако наистина искате да се поглезите с нещо вкусно и вредно, по-добре е да не правите това, особено ако не можете да се контролирате.

  Физическата активност по време на управлението на G8 е допустима, но е по-добре да знаете мярката във всичко. Претоварването на тялото няма да донесе ползи. Най-добрият изход е лек и кратък спорт, посещение на басейна. Укрепете имунната си система, наблюдавайте благосъстоянието си и бъдете внимателни.
  Не си струва да започвате проекти в непозната за вас област.. Деловите преговори ще вървят добре, ако включите максимално чара си и бъдете приятелски настроени.

  Бъдете изключително внимателни, защото от 16 до 22 януари може да се падне рядък шанс за финансов късмет. Осем благоприятства стремежа към наука и творчество.

  Подарете на близките си внимание и грижа. Можете да правите подаръци без повод, защото Осмицата го обича. Определено ще бъдете възнаградени за вашата щедрост. Опитайте се да прекарате всеки ден от тази седмица без конфликти.

  Не обвинявайте никого и останете спокойни. Числото 8 не обича, когато хората проявяват агресия и се преструват, че няма по-умни от тях.

  Талисмани за късмет за седмицата от 16 януари до 22 януари 2023 г.

  златни бижута. Числото 8 се свързва с богатството, също като златото. Продуктите от този метал ще ви помогнат да привлечете повече финансов късмет.

  От камъните-талисмани е по-добре да се даде предпочитание хелиотропкоето придава мъжественост и самочувствие. Можете да изберете и финансов талисман рубин.

  Друго полезно изображение руни Mannazкоето помага на човек да разкрие максимално своя потенциал. Ето как изглежда:

  снимка

  И накрая, експертите на сайта dailyhoro.ru ви съветват да се предпазите от мисли, които водят до проблеми и провали. Опитайте се да мислите позитивно, за да не си навлечете неприятности. Успешна седмица, успешна финансова дейност и ползотворна работа.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ