18.8 C
София
петък, септември 22, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нови подробности за кървавия ужас със зетя на Николина Чакърдъкова! Появи се ВИДЕО 18+ от клането в Балдво

  Изплуват все повече подорбности за кървавия ужас в село Балдево, в който участва и бившият зет на народната певица Николина Чакърдъкова. Той участва в пиянска свада и наръга с нож друг мъж. 
  Симоен Бакалов, който е баща на двете внучета на Чакърдъкова, излезе с ясна позиция по случая и разкри шокиращи неща от кървавата нощ, в която се случва инцидента. 

  А запозната със случая пише до редакциония мейл на БЛИЦ още шокиращи неща за кървавия ужас. Очевидно е близка до сочения с пръст зет на певицата и моли да се даде гласност и на другата страна, тъй като нещата не са такива, каквито се представят. 
  Междувременно се появи и видеоклип от камери, които показват самия бой в село Балдево. 

   
   
  Ето какво пише наша читателка за случая със Симеон Бакалов:

  „Безкрайно много харесвам вашата медия и съм най-редовната ви читателка. Точно затова се престраших да ви пиша с някой детайли относно случая със зетя на Н. Чакардъков , където за да се търси сензация може би се даде думата само на така наречените жертви, а те всъшност са местни бабаити, тормозещи целия регион.

  Всички уж ранени са криминално проявени и осъждани. Вчера излезе клип, който ясно показва как 15 човека мъртво пияни пребиват момчето Симеон Бакалов, скачат му по главата и единият от тях изпуска нож на земята, който той взима и в неизбежна самозащита хваща, а те биейки го се самонарязват.
  Раните им от епикризите не са прободни, а са прорезни. През деня, преди да излезе клипът, Симеон Бакалов пусна обяснение на неговата гледна точка как е бил обиждан и заплашван, как са говорели за децата му, които са на 1 и 5 години,  как е искал да си тръгне, но е  завлачен в тъмна уличка и пребит.

  Всичко това се вижда на клипа. Наричан е наркоман от бащата на единия пострадал и затова си е направил кръвен тест за опиати и го е качил в публичното пространство. Моля ви покажете и другата гледна точка. Силно вярвам в вас. Ще ви изпратя и скимки на основния виновник за случая – Герогри Кременлиев – Патката, който уж е ранен, а всъшност е осъден през 2009 г. за побой над бременна жена. Обикаля Гърмен с тениски на ВИС 2. В кой свят живеем..“, пита се нашата читателка./show.24-chasa.eu 

  Герогри Кременлиев – Патката

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ