7.8 C
София
събота, февруари 24, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Новата водеща на „Съдебен спор“ Ромина Тасевска шашна Гала тази сутрин, а Блажев сподели за преживян ужас

  След като вчера стана ясно, че Ромина Тасевска е новата водеща на „Съдебен спор“, която заема мястото на емблематичната за рубриката в последните години Нана Гладуиш, ето, че днес футболната половинка шашна рано рано Гала в „На кафе“.
  Както е известно Ромина бе част от панелистите в „На кафе“, но след като поема в ново предизвикателство, нейното място там логично трябва да бъде заето от друг – най-вероятно Вихра Петрова, която към момента от време на време прави астрологични прогнози.

  Нана Гладуиш се сбогува емоционално със „Съдебен спор“, мястото й заема…
  „Не се притеснявайте, няма да ви изоставя съвсем, вижте колко сме близко“, поднесе изненада на Гала тази сутрин Ромина, чието ново студио се оказа в непосредствена близост до сета на „На кафе“.
  „Ще ви идвам на гости. Ако Вихра не може да дойде заради нещо, ще помагам“, заяви с усмивка Ромина, която и тази седмица ще бъде част от панелистите, като за последно.

  Междувременно един от другите панелисти – Георги Блажев, се оплака, че е преживял голям кошмар с автомобила си заради влошените зимни условия навън. И този негов разказ идва секунди, след като той натърти, че наскоро е разбрал, че си е купил автомобила навръх ретроградния Меркурий.
  „Едно дърво реши да падне точно върху моя автомобил, който се оказа, че съм купил на ретрограден меркурий. Чаках 10 минути, за да ми вдигне някой на 112, после 10 часа, докато дойде Пожарната и се среже дървото.

  Бебе в „На кафе“! Георги Блажев показа всичко с тази СНИМКА
  Щетите са малки, Слава Богу, всички сме добре. Искам да благодаря и на хората, които цял ден разчистваха уличката, на съседа, който ми подаде ток, в такива моменти хората си помагаме“, разказа Блажев./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ