31.8 C
София
понеделник, юли 8, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Новата мис Алабама – 150 килограма неповторима красота

  Изборът на „Мис Алабама“ стана водеща тема в социалните мрежи в САЩ. Титлата грабна 23-годишно момиче, което тежи 150 килограма. Сара Миликен отвя конкуренцията на конкурса за красота и триумфира с короната.
  Допускането ѝ до подиума предизвика куп критики срещу организаторите.

  Потребителите в социалните мрежи бяха особено сурови, след като миската спечели короната. Повечето от тях са на мнение, че това е изключително лош пример, който насърчава хората да се хранят нездравословно. 

  Самата Сара написа дълъг пост в социалните мрежи: „Нещата, които се казаха за мен, са наистина отвратителни и не мога да проумея как хората смятат, че е добре да се казват подобни думи. Лесното би било да се откажеш. Можех да скрия лицето си.
  Можех дори да се предам и да се откажа от титлата си. Но вместо това казвам на глас: „ГЛЕДАЙТЕ МЕ!“. Гледайте как служа на моята общност.

  Гледайте как давам всичко от себе си в подготовката за националния конкурс „Мис САЩ“. Вижте как намирам срамежливото момиче в стаята и научавам името ѝ.
  Гледайте как продължавам да изливам позитивизъм в социалните медии. Гледайте как превземам всяка цел, която си поставям. Гледайте как преследвам тази мечта.

  Гледайте как показвам на всеки един хейтър защо жена с голям размер може и трябва да бъде титуляр. Отдръпни се и гледай как показвам на всички, които се съмняват в мен, че грешат.
  А на всички момичета с повече килограми казвам: Хей, скъпи мои, вие сте нещо повече от вашето тяло и което е по-важно – вие сте повече от лошите неща, които хората казват за вашето тяло“.

  Отказах се от тази мечта – да бъда на конкурс за красота, за цели 6 години, заради обидните неща, които някой каза за мен. Това беше грешка! Никога, никога повече! Гордея се със себе си!“.

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ