28.3 C
София
петък, септември 22, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Неда Украден свалила бельото на колежка

  Легендата на сръбската музика Неда Украден оставила без гащи млада колежка. Това обяснява певицата Зейна Муркич. Тя споделя, че винаги се учи от по-възрастните си колеги и попива знания и умения от тях.
  Зейна сподели, че преди снимки на предаване доайенката на сръбската музика й показала как носи само тесни рокли, а отдолу няма бельо.

  Според изпълнителката Украден изглежда по-добре на сцената без такова.
  Зейна е бивш член на популярната сръбска група „Луна“ разкри и подробности от живота си. На 19 години тя започнала да излиза с момче, което е било син на добри приятели на родителите й. След седем години се разделили, но още поддържат контакти, защото пази мили спомени от него. Сподели даже, че е излизала и с ром, пише „Телеграф“. 
  Именно той е бащата на детето й.

  „В началото си прекарвахме добре, но се разделихме, когато Киара беше на година и половина. Начинът му на живот не ми харесваше. Той обичаше нощните излизания и алкохола и това ме притесняваше. Особено след като имахме малко дете в къщата. Държеше се строго, а аз не харесвам такива мъже. Не мога да имам връзка, в която няма уважение. Мъжът трябва да се грижи за една жена, да я гали и да я държи като малко вода в длан. Заради неговата суета и его никога не съм се чувствала жена“, разказва още Зейна./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ