15.8 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Натали Трифонова не издържа и проговори за скандала в „Денсинг старс“!

  Натали Трифонова се размина с голямата награда в „Денсинг старс“, въпреки старанието си на дансинга, но пък си позволи да направи след това повече от интересен коментар за случилото се на финала в шоуто.
  „Два дни само ям и само спя. Нищо друго не правя“, сподели синоптичката на bTV в „Преди обед“. Блондинката и партньорът й Димитър Стефанин се окичиха с бронзовите медали в танцовото шоу, а дали има нещо повече между тях, както вече се питат мнозина, тепърва ще става ясно.

  Преди финала: Натали Трифонова с пикантно разкритие за „Денсинг старс“
  Най-трудните периоди по време на танцувалното шоу за двойката били 2-ра и 8-ма седмица.
  „Този период беше критичен“, призна Натали и добави, че тъй като и двамата с Димитър са силни характери, не е било никак лесно да успеят да се сработят.
  „Всеки си държи на своето“, добави блондинката. Приятелството между двамата партньори на сцената обаче, се заражда точно заради тези критични отношения в началото. А на финала с Димитър се случва нещо, което разтърсва най-вече Натали.

  Застраховат краката на Натали Трифонова в „Денсинг старс“ заради…

  Цялото тяло на Димитър не спира да трепери по време на последния танц на двойката. А синоптичката пък се чувствала много спокойна на финала. 
  „Най-спокойна бях на финала“, откровена е тя, без обаче да може да обясни защо чувството й е било такова.

  Любопитна подробност, която би прозвучала след тези думи доста озадачаващо, бе, че в хода на подготовката за изпълненията в „Денсинг старс“, Натали е искала на няколко пъти да се откаже. Даже е молила Димитър да прави по-леки хореографии.

  „Ако той беше се съобразил с моето желание, нямаше да стигна до финала“, признава към днешна дата обаче дългокраката блондинка, която добави още: „Аз стигнах до финала само заради него“, добави тя./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ