15.2 C
София
сряда, май 31, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Най-алчните знаци на Зодиака

  В определени ситуации и по различни причини хората понякога проявяват някакъв вид алчност. Това може да е предизвикано както от някаква трудна ситуация, така от желанието да се спестят пари за нещо голямо и важно.
  Представителите на тези четири зодии обаче са най-големите скъперници, казват астролозите. Те са толкова алчни, че броят всяка стотинка.

  При никакви обстоятелства няма да ви дадат пари назаем, а да очаквате подаръци от тях ще е огромна грешка.

  Ето кои знаци на Зодиака са изключително чувствителни към богатството си:
  Козирог

  На първо място в класацията са Козирозите и в това няма нищо изненадващо!
  Представителите на всички земни знаци на Зодиака са по-притеснени за материалното си благополучие и стабилност от останалите. Следователно скъперничеството за Козирозите изобщо не е въпрос на алчност или лош характер. То е тяхната гаранция за сигурност.

  Представителите на този знак умеят да пестят от дреболии и да трупат пари, затова и смело може да им бъде поверено управлението на финансите както на големи компании, така и на семеен бюджет. Освен това Козирозите са добре запознати с промоциите, портфейлът им е пълен с карти за отстъпка и внимателно следят разпродажбите.
  Що се отнася до подаръците, понякога представителите на този знак обичат да радват най-близките си и скъпи хора. Ако Козирог ви е подарил нещо, но не е получил нещо равностойно в замяна, бъдете сигурни, че повече няма да получите нищо друго от него!

  Дева

  На пръв поглед може да изглежда странно, че Девите, които прекарват голяма част от свободното си време по магазините, пазарувайки всичко лъскаво, луксозно и марково, са в тази класация. Неслучайно обаче те са на второ място в списъка!
  Факт е, че всички покупки, които правят Девите, са с цел да зарадват близките си. Но когато става въпрос за подаръци за приятели и дори членове на семейството, бъдете сигурни, че представителите на стихията Земя ще проучат внимателно всички етикети с цени в магазина, ще вземат предвид всички отстъпки и промоции, за да спестят максимално.

  И не очаквайте Девите с радост да дарят пари за благотворителност. По природа те са кариеристи и работохолици и са убедени, че всеки сам трябва да изкарва парите си с пот на челото. 

  Рак

  Раците са отчаяни домошари, така че не е изненадващо, че искат всички пари да влизат в къщата и семейството. Представителите на водната стихия са много практични в подхода си към семейния бюджет. Те инвестират всички налични средства за създаване на уют и осигуряване на собствения си комфорт.

  Обикновено Раците се скатават, когато става въпрос за рожден ден на колега, а ако говорим за провеждането на някакво фирмено парти, по-скоро ще откажат да участват в празника, отколкото да се разделят с трудно спечелените си пари (особено след като не наистина не обичат партита).

  Що се отнася до подаръците за любимите хора, не очаквайте от тях бижута или аксесоари. Най-вероятно ще ви подарят нещо полезно за домакинството – тиган или ютия.

  Телец

  Наричат Телеца паричен знак. С него се асоциират богатството и финансовата стабилност. Въпреки това самите Телци имат доста противоречиви отношения с парите. 

  От една страна, те нямат нищо против да спестят някой лев, забавлявайки се за чужда сметка. Представителите на знака не са склонни да участват в благотворителни дейности, неохотно дават пари назаем и рядко си позволяват да правят необмислени покупки или да придобиват луксозни предмети.

  Но, от друга страна, по отношение на семейството и приятелите Телецът се държи съвсем различно. Ако сте му достатъчно скъпи, той ще похарчи невероятни суми, за да ви угоди. А ако изведнъж се окажете в затруднено финансово положение, Телецът ще направи всичко, за да ви помогне да излезете от него.

  Но само докато ви смята за свой приятел – с непознати хора Телецът далеч не е толкова щедър. /jenata.blitz.bg

  Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ