24.8 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Много й знае устата! Родното Барби дава прогнози за изборите

  Неочакван завой в професионален план прави българското Барби Андреа Иванова, пише България Днес. Собственичката на най-големите устни в света става политически анализатор и се подготвя усилено в сложната тематика на политологията.
  Така, вместо вечер да излиза с приятелки, русокосото изкушение уплътнява времето си в четене на специализирана литература и изследване на основните политически закони. „Няма да станем свидетели на „сглобка 2“. Според мен лидерите няма да отстъпят от своите искания и няма да бъдат направени компромиси в името на създаването на коалиция, тъй като нито една партия няма изгледи да спечели кой знае колко повече проценти от другите“, прогнозира студентката в Софийския университет в специалността „Немска филология“.

  Бургазлийката е категорична, че отиваме на нови избори наесен, а тези от вчера са били генерална репетиция. Затова и Андреа предрече ниската избирателна активност и по-големите шансове за съставяне на кабинет след края на лятото.
  „Нито се разпадам, нито имам некроза на устните. Ако това се случи, ще го обявя“.

  Така БГ Барби коментира с усмивка твърденията в статия в Дейли мейл, че телесната тъкан на лицето й умира заради огромното помпане на хиалурон в устните, скулите и брадичката.
  Андреа Иванова не само няма намерение да спира с процедурите, но ги увеличава и обновява.

  Студентката в Алма матер все още не е срещнала принца на бял кон. Но с пълна сила продължава да радва почитателите в платен еротичен сайт, качвайки горещи видеа и снимки. Постоянно искали да й пращат пари за самолетен билет да ходи на гости, но досега не се била възползвала от офертите.
  Андреа вече е похарчила 50 бона за 6 години, за да сбъдне мечтата си да изглежда като жива кукла Барби с най-големите устни в света. 

  Прегледана: 42


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ