9.8 C
София
четвъртък, април 18, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Митьо Пищова оживя и се похвали: Правих секс с 32 жени това лято във…

  Секс с 32 жени е правил това лято шоуменът Митьо Пищова, похвали се самият той. В края на сезона той отчете подвизите си по морето. Той призна, че само за едно лято от 20 май до 10 септември, за по-малко от четири месеца, докато бил на морето, е правил секс с 32 жени.
  „Вечерях с повече от 50 жени, от тях 32 след това нае*ах в апартамента и в жакузито си на Слънчака. Парчетата бяха на възраст от 22 до 24 години, слабички, защото аз такива ги обичам, малки мъркащи котенца мотенца. От тях четири бяха женени и разведени, ама аз и на тях хич не им цепих басма и ги опънах, както го пише по книгите.

  Пищова взе много тежко решение, което ще ви изненада ВИДЕО
  Аз затова живея – за секс, разврат и много купони. Може и да съм на години обаче пищовът още стреля, без да засича. Ама то е щото оставих месото и ям само морски специалитети.
  През това лято съм изял 20 големи омара и много скариди, миди и отбрани риби от далечните морета. А рибата е афродизиак и ми помага да вдигам стария пищов“, обяснява сексмашината пред „Телеграф“.
  Пищова призна още, че от няколко дни се е върнал от морето, здрав и зареден с енергия и сега започва да се готви за предстоящите избори, на които ще се кандидатира отново за кмет на Велико Търново.

  Митьо Пищова едва не умря между 2 жени в джакузито СНИМКА 18+

  „Ще има голямо шоу. Цигански оркестри, кючеци, кебапчета на корем за бедните и гладните. Да се нахранят и да помнят кога Пищова е черпил. Ще има и миски, манекенки. Абе якото шоу ще е гарантирано. Такова, че всички ще има да ме помнят още дълги години“, заканва се той./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ