18.8 C
София
неделя, юни 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Мис България за Айлин от „Ергенът“: Тя е точно каквато трябва да бъде

  Айлин Бобева е едно от най-обсъжданите момичета в „Ергенът“ заради провокативното си поведение и визия. Красивата моделка си спечели доста фенове, но и не малко хейтъри в интернет, а на страницата на предаването във Фейсбук е една от най-критикуваните участнички.
  Редица популярни модели обаче се застъпиха за нея, а сред тях е и Мис България 2020 Венцислава Тафкова.

  В Инстаграм тя бе попитана от свои последователи какво е мнението й за Айлин и поведението й до момента. „От самото начало казах, че тя е най-красивото момиче. Поведението й е точно каквото трябва да бъде за една млада дама, която е влязла да съблазнява мъж и да се бори за победа“, застъпи се миската.
  Според нея Айлин е естествена и непринудена в отношението си към Ергена Евгени Генчев.

  Повод за постоянните коментари относно Бобева станаха последните няколко епизода на риалити шоуто, в които Айлин и приятелката й Валерия си съперничат за сърцето на Евгени.
  Моделката видимо ревнува и е готова на по-драстични мерки, за да му привлече вниманието, като например да го целуне пред всички участнички по време на церемонията за розата. Поведението й не бе одобрено от повечето зрители, но според Тафкова то е напълно оправдано.

  Прегледана: 114


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ