22.7 C
София
понеделник, юли 8, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Милица Гладнишка VS Натали Трифонова: На коя бюста може да се вее свободно в ефир

  Двойни стандарти и в телевизиите у нас
  У нас двойните стандарти са приложими във всяка една сфера, като телевизията не прави изключение. Зрители често недоволстват срещу минижупите на Натали Трифонова и дългите й крака, които често са на показ. Знойната блондинка е най-докладваната в СЕМ телевизионна звезда, макар да не води злободневно политическо или спортно шоу, а просто да съобщава прогнозата за времето, пише Уикенд.

  Месечно в СЕМ постъпват около 30 сигнала за неуместния външен вид, с който Натали Трифонова представя прогнозата за времето рано сутрин и в обедната информационна емисия. Сигнали постъпват и срещу други синоптички от конкурентната Нова тв, но безспорен рекордьор е Натали. Никой обаче не сигнализира за дълбоките деколтета на Милица Гладнишка и огромните й гърди, които също често са на показ.
  Милица има бюст и няма как да го скрие, но ненужно често го афишира и го завира в очите на зрителите, но на никой не му бърка в здравето защото е по-пълна. Натали е млада, хубава, руса, слаба и заради това много жени й се дразнят и пускат сигнали към регулационния орган. На Гладнишка визуално няма какво да й завиждат, талантът е отделна тема” – коментират в социалните мрежи.

  Наистина Милица често демонстрира пищната си гръд, която не дразни никого, но Натали винаги й се намират кусури от зрителките. Мъжете само се наслаждават на краката под минижупите на красавицата от „COOLt”. Камерата определено „обича” почти 33-годишната синоптичка и водеща в Би Ти Ви и тя винаги изглежда ослепително, макар и понякога облеклото й да е по-подходящо за дискотека, а не за сутрешната прогноза на времето.
  „Като видя Натали така облечена, и нищо не чувам от прогнозата” и „Абе, това момиче защо се облича с такива къси поли?” са най-честите коментари от зрители на Би Ти Ви.

  Външният вид на водещите в частните медии, както и в БНТ се определят от стилисти и зависят от концепцията и търговските намерения на телевизиите. „Лицата на Би Ти Ви се обличат според тенденциите за всеки сезон (пролет, лято, есен, зима) и последните колекции на престижни световни и български модни марки. Всеки водещ има собствен гардероб, който е съобразен с жанра на предаването, което води, както и специфичните изисквания за цвят, шарки на облеклото, лични предпочитания, грим и цялостен стайлинг. За специални събития и празнични програми стилистите залагат на избрани модели дрехи, обувки и аксесоари от последните модни колекции” – заявиха преди време от Би Ти Ви.
  Прегледана: 88


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ